Verwonder mee

“Energieboost van de natuur”

 

workshops

 

Ga mee verstillen, opladen en verwonderen in de natuur! Een Verwonderling is een wandeling waarbij je de natuur op een andere manier kunt ervaren. Het geeft een boost aan frisse energie, laat je even stil worden van binnen en brengt je weer in contact met jezelf.

Deze midwinter variant geeft een extra boost, midden in de decemberdrukte mag je even vertragen, tijd nemen voor jezelf en naar binnen keren.

 

Wat ga je doen?

Genieten van al je zintuigen en de buitenlucht! We starten gezamenlijk onze wandeling en gaan vertragen en verstillen om echt in het moment te komen. En dan langzaam de zintuigen gebruiken. Onze zintuigen zijn de poorten naar de wereld, maar we zijn vaak niet bewust van de vele prikkels en momenten die we opvangen. Want hoe ervaar je de natuur als je alleen let op geluiden? En merk je de geuren op als je van een stukje bos de open velden in gaat? Naast de ontdekkingen van de natuur om je heen, gebeurd er ook van alles ‘van binnen’. Het buiten zijn brengt je uit je hoofd. Je kunt ontspannen, je kunt loslaten en vooral meer opgaan in het moment.

Door het openstellen van onze zintuigen wordt je tegelijkertijd alerter. Van de signalen in je eigen lichaam, maar ook van je omgeving. Je wordt echt even wakker geschud! Na afloop voel je de rust, maar ook de energie die de wandeling je heeft gegeven. Met kleine oefeningen tussendoor, korte uitwisselingen van ervaringen en de natuur om je heen de ideale manier om jezelf weer op te laden.

 

Wat geeft een Verwonderling je?

 • Een ontspannen moment, even tijd voor jezelf
 • Frisse lucht om je heen, er even tussenuit
 • Helderheid, contact en bewustwording van binnen
 • Rust, stilte en een kleine adempauze
 • Opgeladen en verfrist gevoel

 

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

” Ik vond het een hele ervaring en heel fijn om te doen. Bewust worden van de kleine maar mooie dingen van de natuur en natuurlijk van mezelf!”

 

Ik ga graag mee op Verwonderling!

 

Kosten: 7,50 p.p

Tijdsduur: 1,5 uur met na afloop een kopje thee of koffie

Aantal personen: Een verwonderling gaat door als er meer dan 3 personen zich hebben opgegeven. Mocht op de desbetreffende datum niet voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen of erg slecht weer zijn voorspeld, wordt in overleg een andere dag gepland.

 

 

Locatie: In de bossen rond Zuidlaren. Startpunt is restaurant de Drentse Aa in Schipborg.

tip: trek warme/ passende kleding aan en fijne loopschoenen. 

 

 

 

 • Pepwalk

  Zoek jij jouw motivatie?
 • Illustraties & Prints

  Kijk in mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Bekijk wat je bij mij kunt doen
 • Natuur & Stilte

  Natuur & Stilte
 • Kleine dingen

  Flow en Inspiratie
 • Agenda

  Bekijk de agenda