Verwonder mee

“Energieboost van de natuur”

 

workshops

 

 

Ga mee verstillen, opladen en verwonderen in de natuur! Een Verwonderling, of even stilte wandeling, is een wandeling waarbij je de natuur op een andere manier ervaart. Het geeft een boost aan frisse energie, laat je even stil worden van binnen en brengt je weer in contact met jezelf.

 

 

Wat ga je doen?

Genieten van al je zintuigen en de buitenlucht! We starten gezamenlijk onze wandeling en gaan vertragen en verstillen om echt in het moment te komen. En dan langzaam de zintuigen gebruiken. Onze zintuigen zijn bepalen hoe we iets ervaren, maar we zijn vaak niet bewust van de vele prikkels en momenten die we opvangen.  Naast de ontdekkingen van de natuur om je heen, gebeurd er ook van alles ‘van binnen’. Het buiten zijn brengt je uit je hoofd. Je kunt ontspannen, je kunt loslaten en vooral meer opgaan in het moment.

Door het openstellen van onze zintuigen wordt je tegelijkertijd alerter. Van de signalen in je eigen lichaam, maar ook van je omgeving. Je wordt echt even wakker geschud! Na afloop voel je de rust, maar ook de energie die de wandeling je heeft gegeven. Met kleine oefeningen tussendoor, korte uitwisselingen van ervaringen en de natuur om je heen de ideale manier om jezelf weer op te laden.

 

Wat betekent een verwonderling voor jou:

  • Een ontspannen moment, even tijd voor jezelf
  • Frisse lucht om je heen, er even tussenuit
  • Helderheid, contact en bewustwording van binnen
  • Rust, stilte en een kleine adempauze
  • Opgeladen en verfrist gevoel
  • Nieuwe dingen ontdekken, wat je ziet, hoort, voelt en ervaart

 

Verdere informatie

Datum: nieuwe data voor 2019 volgen in januari

Tijd: 10.30 – 12.00

Kosten: 7,50 

Locatie: bossen en heide tussen Schipborg en Zeegse (Drenthe)

 

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, opgeven kan door het formulier in te vullen of door te mailen naar info@kleine-dingen.nl

Je bent zeker van een plaats na ontvangst van je deelnemersbijdrage.

 

Leuk als je erbij kan zijn!

 

Ik ga graag mee op deze Even stilte wandeling!

Lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat 🙂

 

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

” Ik vond het een hele ervaring en heel fijn om te doen. Bewust worden van de kleine maar mooie dingen van de natuur en natuurlijk van mezelf!”