Kleine dingen

 

 

Wie brengt al die leuke en mooie dingen de wereld in?

 

Ik ben Rianne. Illustrator, verwonderaar en coach. Ik geloof dat je leven een stuk lichter wordt als je in verbinding staat met jezelf en je omgeving. Dan pas kunnen de vonkjes energie en inspiratie overspringen om hun werk te doen. En daar is niks groots, zweverigs of onmogelijks aan. Het enige wat je hoeft te doen is stilstaan, alles in je op te nemen en naar binnen durven gaan. Het is een avontuur van binnen in jezelf, en geeft je innerlijke energie in een wereld die van alles van je vraagt.

 

Ik nodig je uit om stil te worden en naar binnen te gaan. Om de dagelijkse wereld even te laten voor wat het is en je af te vragen wat je beweegt en inspireert.  

 

Ik word dan ook ontzettend gelukkig wanneer ik zie dat ogen gaan stralen, dat het hart een sprongetje maakt en dat die connectie ineens zichtbaar word in een ander. Kleine momentjes van geluk die energie geven en inspiratie laten stromen. Wanneer alles stroomt, kun je dingen in beweging zetten en haal je meer plezier uit de dingen die je doet.

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

En wat is je achtergrond precies?

Wat begon als een droom tot boeken illustratrice of werken in een boekhandel, kwam via vormgeving, marketing en docent uit bij natuurcoach en uiteindelijk illustreren.

Hierin zijn al mijn passies, talenten en energiegevers terug te vinden. De verdieping, het stil worden en reflecteren van boeken en woorden. Het delen en helder maken van wat er mogelijk is door vormgeving, verbeelding en zinnen. En het overdragen, begeleiden en meegaan in leerprocessen door docentschap en coaching.

Als coach laat ik je graag weer voelen hoe het is om vanuit jouw eigen energie en kern dingen tot stand te laten komen. Dat werken vanuit inspiratie en energie je een ontzettende boost geeft aan vertrouwen, inzicht en kunnen. Dat even stilstaan bij jezelf soms ontzettend nodig is, en dat het heerlijk is om niet alles uit jezelf te moeten halen. Energie en inspiratie is een wisselwerking met je omgeving. En als je het even zelf niet zo voelt is het fijn als het via buitenaf een flinke boost meekrijgt!

 

 

 

rianne van der kamp

 

En wat kan ik jou bieden?

 

Want ik help je graag op weg om lichter door het leven te gaan! Of het nu gaat om ingewikkelde vragen waar je mee zit, meer tijd zoekt voor jezelf, je weer wilt opladen met nieuwe energie, of een ander wat extra liefde en aandacht wilt geven, ik help je graag mee!

 

Voor persoonlijke zaken en ingewikkelde vragen kun je met me mee voor een persoonlijke inspiratiesessie. Een middag speciaal voor jou, om te ontdekken wat jou energie geeft en alles weer te laten stromen en bruisen!

Voor het delen van fijne momenten kun je aanschuiven bij een van mijn workshops. Samen is leuker dan alleen, en met het ontdekken van nieuwe inzichten, vaardigheden en ervaringen is het een middag om weer blij terug naar huis te gaan!

Wil je thuis ook geïnspireerd blijven kun je terecht in mijn shop. Producten die je laten verwonderen, een glimlach geven en weer even doen stilstaan zijn hier te vinden. Ook leuk om weg te geven aan iemand die je graag wat aandacht en liefde mee wilt geven!

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven.

Rianne van der Kamp

Foto @Yourdailyteacup

 

Ik kijk uit naar een leuke ontmoeting!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Inspiratie sessie

  Boek jouw sessie
 • Shop

  Ga naar de shop
 • Workshops

  Bekijk het aanbod
 • Inspiratie sessie

 • Shop

 • Workshops