Kleine dingen

 

 

Ik ben Rianne, en maak onder de naam Kleine dingen natuur illustraties. Kleine dingen brengt de inspiratie uit de natuur tot leven in illustraties en via  illustratie workshops.

 

Begonnen als een (klein) illustratie project om inspiratie te blijven vinden, is Kleine dingen inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere collectie van kaarten, posters en prints die verkrijgbaar zijn in heel Nederland.

 

Natuur

Ik ben het meest gelukkig in de natuur. Omgeven door planten, bloemen, bomen, vogels, de wind en meer doe ik mijn inspiratie op. Hier kan ik mijmeren, stil worden, werken met kleuren, vormen, woorden en mijzelf verwonderen over de kleine dingen om ons heen.

 

Illustraties

Mijn illustraties zijn dan ook in heel Nederland te vinden bij verschillende conceptstores, bloemenwinkels, natuurcentra, pluktuinen en lifestylezaken en cadeauwinkels.

Ik werk vanuit mijn studio midden in Drentse landschap van bos & hei waar ik al mijn inspiratie vind als ik de deur uitstap.

 

Mijn illustraties kenmerken zich door verfijnde lijnen, rust & eenvoud, dieren, planten, bomen, bloemen & bladeren, frisse kleuren, speelsheid en (soms ook) met korte, inspirerende teksten.

 

Daarnaast werk ik met liefde mooie logo’s, redactioneel werk, geboortekaartjes of andere opdrachten uit waarbij een link met de natuur  een grote wens is!

 

Workshops

Ik geef teken en wandelworkshops om zelf op zoek te gaan naar inspiratie in de natuur. In een kleine, persoonlijke setting ontdekken hoe je zelf de mooiste illustraties op papier kunt zetten met de natuur als inspiratiebron.

Met mijn achtergrond als kunstdocent weet ik precies hoe ik je op jouw manier kan helpen groeien in het maken van illustraties.

 

De workshops zijn een onderdompeling in de natuur, in aandacht voor de kleine dingen, ontspanning, inspiratie en creatie. Ik vind het heerlijk om je mee te nemen in de wereld van Kleine dingen, maar pas me ook rustig aan voor grotere groepen op aanvraag.

 

Aan de slag!

Zou je graag iets speciaal willen laten maken, zoek je een bijzondere workshop of zou Kleine dingen een mooie aanvulling zijn in je assortiment? Neem dan vooral contact op om samen te kijken wat ik voor je kan doen!

 

 

Samenwerking

Kleine dingen heeft al eerder gewerkt voor:

Sanoma uitgevers

Liefke magazine

 

Forum Groningen

SKSG kinderopvang

USVA cultureel studenten centrum

 

 

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Natuur illustraties

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda