Kleine dingen

Verwondering en kleine geluksmomenten uit de natuur samengebracht in fijne illustraties,
rake teksten en inspirerende workshops.

Dat is Kleine dingen!

Want juist in de kleine dingen ervaar je écht verbinding.
Met jouw omgeving, de natuur, de mensen, de wereld maar vooral met jezelf.

In illustraties en teksten verbind ik de natuur met kleine aha-momenten van aandacht en inspiratie. Groene inspiratie op papier en aan de tekentafel.

illustrator kleine dingen

Over Rianne

Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat er verbinding ontstaat. Tussen gevoel en ervaringen, tussen mensen, tussen hart en handen, tussen jezelf en jouw omgeving en vooral ons en de natuur. De natuur geeft mij de grootste inspiratie en inzichten. Ik geniet van dansende blaadjes in de de lucht, blote voeten in het gras, de geur van regen en ik ben verliefd op het geluid van vogels in het voorjaar. De natuur geeft mij licht, lucht, ruimte, adem, rust, inspiratie, inzicht en laat mij zien en voelen dat alles stroomt.

Met een kunst-didactische achtergrond en liefde voor creëren van beeld, het vertragen, luisteren en mijmeren, ontstond Kleine dingen.

Vol liefde, aandacht (en een tikje humor) neem ik je mee op avontuur.

Geniet je met me mee?

 

Samenwerking

Kleine dingen heeft al eerder gewerkt met:

Sanoma uitgevers

Liefke magazine

Forum Groningen

SKSG kinderopvang

USVA cultureel studenten centrum

 

 

Opleiding & Achtergrond

Freelance workshopdocent

Grafisch vormgeving & ontwerp

Retail & winkelpresentatie

 

1e graads docent beeldende kunst & vormgeving

MBO communicatie & multimedia

 

Meer weten over mij, mijn drijfveren en achtergrond?

Lees dan in dit interview verder!

Kleine dingen- Gumclub