Kleine dingen

 

 

Vieze voeten en een helder hoofd

Ik haal mijn inspiratie, inzichten, tips, goede lessen en plezier uit de natuur! Buiten in het groen, de vogels in de lucht, de wind door mijn haar en mijn voeten lekker vies ben ik het meest gelukkig.

De natuur haalt bij mij een diep gevoel van verbondenheid met de wereld, de mensen en met mijzelf naar boven. En die verwondering, dat besef van juist kleine dingen en die levenslustige energie die de natuur mij geeft deel ik dan ook graag met anderen.

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

Liefde voor dingen

Het begon al met een intensieve kijk op de wereld als observerend meisje. Alle details opnemen, alles in verwondering ontdekken en eigen maken. Later kwam daar een enorme interesse voor tekenen bij en samen is dat de start van de Kleine dingen.

De liefde voor bloemen, blaadjes, planten, dieren, kruiden, vormen, kleuren en geuren is nooit weggegaan. Sterker nog, toen ik erachter kwam dat de natuur naast mooi, ook ontzettend leerzaam bleek bij mijn eigen twijfels en vragen kwam alles in een stroomversnelling en was Kleine dingen geboren. De natuur als hulpbron in persoonlijke processen heb ik verder uitgediept in een natuurcoach traject.

 

rianne van der kamp

 

Wat ik doe

Nu doe ik wat ik het allerliefste doe. En dat is anderen inspireren, inzichten geven en energie op laten doen door in en met de natuur bezig te zijn!

In illustraties, wandelingen, (creatieve) workshops en inspiratiesessies neem ik je mee in mijn wereld en laat ik je voelen en ontdekken wat de natuur aan verwondering, inspiratie en energie kan geven.

 

Of je nu opzoek bent naar iets moois voor iemand anders, een duwtje in de goeie richting, aandacht voor jezelf, een frisse kijk op lastige zaken of een ontspannen inspirerende middag, ik help je graag op weg!

 

Zelf doen, ervaren, voelen en beleven is het leukst!

Bijvoorbeeld in een energiegevende 1 op 1 inspiratieboost, schuif eens aan bij een (creatieve) workshop of geniet van bijzondere kaarten, posters en meer in de webshop!

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven.

 

kleine dingen

 

Ik kijk uit naar een leuke ontmoeting!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Inspiratie sessie

  Ga met me mee!
 • Webshop

  Kijk snel verder!
 • Workshops

  Geef je op!
 • De natuur

  Natuur
 • Blog

  Blog
 • Agenda

  Agenda