Kleine dingen

 

 

‘Er is zoveel te zien als je maar goed kijkt’

 

Mijn naam is Rianne en ik maak natuur illustraties en geef illustratie workshops. Ik werk vanuit mijn studio naast het bos & de hei, middenin Drenthe.

De natuur is mijn bron van inspiratie. Hier kan ik mijmeren, stil worden, werken met kleuren, vormen, woorden en mijzelf verwonderen over de kleine dingen om ons heen. Blaadjes, regendruppels, wuivend riet of een bloem in bloei vormen de inspiratie voor mijn illustraties en teksten.

 

Natuur illustraties

Mijn werk kenmerkt zich door verfijnde lijnen, rust en ruimte en heldere frisse kleuren. Een beetje speels, maar met een kalme ondertoon.

 

Mijn illustraties zijn dan ook in heel Nederland te vinden bij verschillende conceptstores, bloemenwinkels, natuurcentra, pluktuinen en lifestylezaken en cadeauwinkels op kaarten, posters en stationary.

 

workshops

Inspiratie geef ik ook graag mee in natuur illustratie workshops. Liefde voor de mooiste vormen, kleuren en lijnen uit de natuur overbrengen op papier in een kleine, persoonlijke setting in mijn studio. Met mijn achtergrond als kunstdocent weet ik precies hoe ik je op jouw manier kan helpen groeien in het maken van illustraties.

 

De workshops zijn een onderdompeling in de natuur, in aandacht voor de kleine dingen, inspiratie en verwondering. Samen met anderen de tijd nemen, vertragen en genieten van het moment.

 

Samenwerken?

Wil je graag iets speciaal willen laten maken met een natuurlijke touch, zoek je een bijzondere workshop of zou Kleine dingen een mooie aanvulling zijn in je assortiment? Ik hoor graag wat ik voor je kan doen!

 

 

Samenwerking

Kleine dingen heeft al eerder gewerkt voor:

Sanoma uitgevers

Liefke magazine

 

Forum Groningen

SKSG kinderopvang

USVA cultureel studenten centrum

 

 

Opleiding & Achtergrond

Freelance workshopdocent

Grafisch vormgeving & ontwerp

Retail & winkelpresentatie

 

1e graads docent beeldende kunst & vormgeving

MBO communicatie & multimedia

 

 • Verkooppunten

  De verkooppunten
 • Shop

  naar de shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • werk

  bekijk mijn werk
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda