Kleine dingen

 

 

‘Er is zoveel te zien als je maar goed kijkt’

 

Ik ben Rianne en ik maak natuur illustraties en geef illustratie workshops. Ik werk in mijn studio naast bos & hei, middenin het Drentse landschap.

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Hier kan ik genieten, stil worden, en me verwonderen over alle kleuren, vormen en inzichten die ik tegenkom. Blaadjes, regendruppels, wuivend riet of bloeiende bloemen vormen de inspiratie voor mijn illustraties en teksten.

 

Natuur illustraties

Mijn werk kenmerkt zich door verfijnde lijnen, rust en eenvoud, heldere frisse kleuren en een kleine kwinkslag. Speels en vrolijk en met een vleugje diepgang.

 

De illustraties zijn als kaarten en posters in heel Nederland te koop bij conceptstores, bloemenwinkels, natuurcentra, pluktuinen, lifestylezaken en cadeauwinkels.

 

workshops

Inspiratie geef ik ook graag mee in natuur illustratie workshops. Liefde voor de mooiste vormen, kleuren en lijnen uit de natuur overbrengen op papier in een kleine, persoonlijke setting in mijn studio. Met mijn achtergrond als kunstdocent weet ik precies hoe ik je op jouw manier kan helpen groeien in het maken van illustraties.

 

De workshops zijn een onderdompeling in de natuur, in aandacht voor de kleine dingen, inspiratie en verwondering. Samen met anderen de tijd nemen, vertragen en genieten van het moment.

 

Samenwerken?

Wil je graag iets speciaal willen laten maken met een natuurlijke touch, zoek je een bijzondere workshop of zou Kleine dingen een mooie aanvulling zijn in je assortiment? Ik hoor graag wat ik voor je kan doen!

 

 

Samenwerking

Kleine dingen heeft al eerder gewerkt voor:

Sanoma uitgevers

Liefke magazine

 

Forum Groningen

SKSG kinderopvang

USVA cultureel studenten centrum

 

 

Opleiding & Achtergrond

Freelance workshopdocent

Grafisch vormgeving & ontwerp

Retail & winkelpresentatie

 

1e graads docent beeldende kunst & vormgeving

MBO communicatie & multimedia