Kleine dingen

 

 

‘Liefs uit de natuur’

 

 Ik ben Rianne en ik hou van de natuur. En het liefst teken ik elke dag. Ik maak natuur illustraties en geef illustratie workshops in mijn tekenstudio naast bos & hei, middenin de Drentse natuur!

De natuur is prachtig en daarom ook mijn grootste inspiratiebron. Hier kan ik genieten, stil worden, en me verwonderen over alle kleuren, vormen en inzichten die ik tegenkom. Blaadjes, regendruppels, wuivend riet of bloeiende bloemen vormen de inspiratie voor mijn illustraties en teksten.

 

Natuur illustraties

In mijn illustraties vind je vooral verfijnde lijnen, rust en eenvoud, heldere frisse kleuren en een kleine kwinkslag terug. Ze zijn speels en vrolijk en met een vleugje diepgang.

Mijn illustraties komen terecht op kaarten, posters, in tijdschriften of websites. Je kan ze kopen in conceptstores, bloemenwinkels, natuurcentra, pluktuinen, lifestylezaken en cadeauwinkels door heel Nederland.

Ook werk ik graag in opdracht aan iets moois. Zo maak ik logo’s, trouwkaarten of geboortekaartjes op maat.

 

workshops & cursussen

Ik hou er van om jou deel te maken van wat ik doe! Daarom geef ik graag natuur illustratie workshops & cursussen. Liefde voor de mooiste vormen, kleuren en lijnen uit de natuur overbrengen op papier in een kleine, persoonlijke setting in mijn studio. Met mijn achtergrond als kunstdocent weet ik precies hoe ik je op jouw manier kan helpen groeien in het maken van illustraties.

 

De workshops zijn een onderdompeling in de natuur, in aandacht voor de kleine dingen, inspiratie en verwondering. Samen met anderen de tijd nemen, vertragen en genieten van het moment. En leren mooie dingen vastleggen met inkt, verf en papier.

 

Samenwerken of zoek je iets op maat?

Wil je graag iets speciaal willen laten maken met een natuurlijke touch, zoek je een bijzondere workshop of zou Kleine dingen een mooie aanvulling zijn in je assortiment? Ik hoor graag wat ik voor je kan doen!

 

 

Samenwerking

Kleine dingen heeft al eerder gewerkt voor:

Sanoma uitgevers

Liefke magazine

 

Forum Groningen

SKSG kinderopvang

USVA cultureel studenten centrum

 

 

Opleiding & Achtergrond

Freelance workshopdocent

Grafisch vormgeving & ontwerp

Retail & winkelpresentatie

 

1e graads docent beeldende kunst & vormgeving

MBO communicatie & multimedia