Kleine dingen

 

 

Ik ben Rianne en onder de naam Kleine dingen maak ik natuur illustraties en geef ik teken en wandelworkshops.

 

Wildplukken, buiten zijn, illustreren en aandacht voor de kleine dingen maken mij blij, daarom deel ik die momenten van klein geluk graag met anderen via mijn illustraties en workshops.

Ik werk vanuit een studio in het midden van een ontzettend mooi Drents natuurgebied in het noorden van Nederland, waar ik ook mijn workshops en wandelingen geef. Een prachtige plek waar veel inspiratie te vinden is die ik verwerk in mijn illustraties en teksten.

 

Mijn kaarten en prints vind je dan ook vooral terug in winkels die een link hebben met de natuur, met bewustwording en aandacht voor kleine dingen. Ze zijn door heel Nederland te vinden in conceptstores, bloemenwinkels, lifestylezaken en winkels met een duurzame inslag. Het zijn kleine groene cadeautjes op papier.

 

Het geluk van zelf de natuur instappen, verwonderen en ontdekken hoe je zelf inspiratie kunt vinden, deel ik via mijn workshops, wandelingen en cursussen.  Het zijn momenten waarop je even uit de hectiek van de dag kunt stappen, stil mag staan bij de mooie dingen om je heen en je op een creatieve manier tijd vrij kunt maken voor jezelf.

Even stilstaan en genieten van het moment!

 

 

Via instagram deel ik nog meer mooie momenten, illustraties en kleine dingen waar ik me mee bezig hou. Leuk als je wilt weten waar ik achter de schermen mee bezig ben!

Mocht je vragen hebben kun je altijd even contact met mij opzoeken.

 

 

Kleine dingen is een klein (en groen) cadeautje vol inspiratie en energie. Van mij, voor jou!

 

rianne van der kamp

 

Wat kan ik voor je doen?

 

 

Wil je met mij mee ervaren? Ik geef diverse workshops en cursussen, om zelf op wildpluk en illustratie avontuur te gaan. bekijk  hier wat je bij mij kan doen!

Zoek je inspiratie in producten? Neem dan een kijkje in mijn shop voor alle illustraties, prints enontwerpen.

Ben je retailer en wil je meer weten over wederverkoop van Kleine dingen illustraties? Kijk dan hier voor meer!

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven

Lees meer over mijn drijfveren en de natuur in het interview met Thewildway

Bestel hier de 7e editie van Liefke Magazine waar ik een artikel voor schreef over de liefde.

Lees ook eens de wandelervaringen terug van Ons groene zusje.

 

 

Neem vooral contact op als je meer wilt weten!

 

Rianne

 

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Illustraties & Prints

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda