Kleine dingen

 

 

Wie ben ik?

Ik ben een dromer, verwonderaar en onbewuste natuurstruiner. Op al die struintochten ontdekte ik niet alleen de mooiste plekjes, inspiratiemomenten en vindsels, maar vooral de invloed die de natuur had op mijn gedachten, op mijn lijf en hoe ik me voel.

De natuur is thuis. Meer nog dan we eigenlijk doorhebben. Na verschillende werkzaamheden en opleidingen ontdekte ik dat het thuis voelen in de natuur en de invloed hiervan nog te weinig in ons gewone leven is verweven. Dat ik die bijzondere momenten en de inzichten die de natuur je biedt eigenlijk met iedereen wil delen. En dat is wat ik ben gaan doen! In tekeningen en illustraties, in kleine ingevingen en verhalen en later in workshops en coachsessies.

De kracht die stilte, groen, buiten zijn en jezelf openstellen voor alles om je heen met je doet, is bijzonder. Laat je weer even stilstaan bij wat echt belangrijk is, waar je echt blij van wordt en wat je zelf, of een ander, eigenlijk nodig hebt.

 

 

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

 

 

 

rianne van der kamp

 

 

 

Over

Rianne werkt onder de naam Kleine dingen als Illustrator & Coach. Met illustraties vol natuur en kleine inzichten, workshops waarin je geïnspireerd en geprikkeld wordt om zelf op onderzoek te gaan, en wandelingen om je eigen inspiratie en energie weer terug te vinden probeert ze de wereld een beetje mooier te maken.

 

Rianne houdt van luchtigheid met een vleugje diepgang. In haar illustraties en prints vind je dit terug en in haar coachende gesprekken is het een hele prettige afwisseling. Het geeft je het gevoel dat je jezelf open mag stellen zonder bang te zijn en laat je ervaren dat er zoveel mogelijk is, als je er maar de juiste aandacht aan geeft.

 

Pepwalk:  Een wandeling met de wind door je haren en alle ruimte om weer nieuwe energie, inzichten en inspiratie op te doen! De manier om eindelijk die keuzes te maken, een flinke dosis durf op te doen, dromen om te zetten in echte stappen en antwoorden te vinden op lastige vragen.  Lees meer!

 

Shop: Inspiratie in woorden en beelden, een shop waarin je alleen maar positiviteit, inspiratie en een flinke dosis durf kunt vinden!  Vol met natuurlijke, inspiratievolle illustraties en prints.  Lees meer!

 

Workshops : Dompel jezelf onder in energie, flow, stilte, natuur en wakker je eigen creativiteit aan. Leer meer over jezelf, je eigen inzichten en ontmoet anderen die net als jij weer frisse energie en bergen inspiratie op willen doen. Lees meer!

 

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven, lees meer over mijn drijfveren en de natuur in het interview met Thewildway, of lees de wandelervaringen terug van Ons groene zusje.

Rianne van der Kamp

Foto @Yourdailyteacup

 

Ik help je graag op weg met jouw eigen stilsta en verwondermomenten!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Pepwalk

  Persoonlijke miniboost
 • Shop

  Ga naar de shop
 • Workshops

  Bekijk het aanbod
 • Natuur & Stilte

  Natuur & Stilte
 • Kleine dingen

  Flow en Inspiratie
 • Agenda

  Bekijk de agenda