Kleine dingen

 

 

Wie is Kleine dingen nu eigenlijk?

 

Ik geloof dat je leven een stuk lichter wordt als je in verbinding staat met jezelf en je omgeving. Dan pas kunnen de vonkjes energie en inspiratie overspringen om hun werk te doen. En daar is niks groots, zweverigs of onmogelijks aan. Het enige wat je hoeft te doen is stilstaan, alles in je op te nemen en naar binnen durven gaan. Het is een avontuur van binnen in jezelf, een ontdekking naar wat er mogelijk is en geeft helderheid in een wereld die van alles van je vraagt.

 

Ik nodig je uit om stil te worden en naar binnen te gaan. Om de dagelijkse wereld even te laten voor wat het is en je af te vragen wat je nu echt nodig hebt. Om je te verbinden met je eigen kern en de wereld om je heen. 

 

Wanneer je stilstaat valt pas op waar je bent. Hoe je route is geweest. Waar je naar toe wilt en welke hobbels je hiervoor moet nemen. Maar ook hoe fantastisch mooi de plek is waar je staat, dat even niks hoeven heerlijk is, en dat stilte en rust je juist energie geven!

 Als mens zijn we ontzettend verbonden met de natuur. In de alledaagse wereld krijgen we hier weinig van mee en dat is zo jammer! De natuur is namelijk de plek waar je thuis komt, waar er niks van je wordt gevraagd en waar ruimte is voor avontuur en bezinning. Niet gek dus dat ik de natuur veelvuldig toepas en gebruik in alles wat ik doe. Want in contact met je basis gebeuren de mooiste dingen!

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

Mijn verhaal

Het begon al met een intensieve kijk op de wereld als observerend meisje. Alle details opnemen, alles in verwondering ontdekken en eigen maken. Later ontdekte ik dat er ook zoiets was als verbinden met alles wat ik zag. Dan pas gaat alles stromen en sta je vol in het leven!

Ik vind veel dingen spannend maar stap er vol overgave in. Verhuizen naar de andere kant van het land, kiezen voor de stages waar ik het meest van zou leren aan nieuwe vaardigheden en het vinden van een eigen kijk op de wereld en mijzelf.

Ik loop soms wat hard van stapel en ben vrij perfectionistisch als het om mezelf gaat. Ik ken daarom de twijfels en angst van het maken van lastige keuzes, het leggen van te hoge latten en het leren aangeven van eigen grenzen. Maar ook de energie van het opzetten van een eigen bedrijf, het plezier in doen wat je hart je ingeeft en het duiken in nieuwe avonturen horen hierbij.

 

Ervaren is key

Hier leer ik van, hier groei ik van en alle ervaringen neem ik mee in wat ik maak en doe. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen leren, zoek graag de verbinding en verwonder me over alles wat ik hier op aarde tegenkom. Want die verwondering, het openstaan voor de wereld en het mooie wat er dan van binnen gebeurd wil ik anderen laten zien en meegeven. Ik hoop dit mee te geven in mijn illustraties, maar vooral in de workshops en inspiratiesessies. Want in contact met jezelf gaat alle inspiratie en energie stromen. Dan is er contact met hoofd, hart en handen!

 

 

rianne van der kamp

 

Waarvoor kun je bij mij terecht

 

Wanneer je niet zo goed weet wat je nu eigenlijk wilt, je toe bent aan een moment voor jezelf, positieve energie wilt opdoen, of juist een ander een een beetje inspiratie wilt meegeven!

Ga mee met een verhelderende 1 op 1 inspiratieboost, schuif eens aan bij een (creatieve) workshop of ontdek de bijzondere kaarten, posters en meer in de webshop!

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven.

 

En verder

Verzamel ik (kamer)planten want daar kun je nooit genoeg van hebben,

Hou ik van foute dansjes in de woonkamer,

Krijg ik mijn beste idee├źn altijd tijdens het douchen,

Moet ik met volle maan altijd even buiten staan en kijken (liefst op blote voeten) zo mooi!

 

kleine dingen

 

Ik kijk uit naar een leuke ontmoeting!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Inspiratie sessie

  Voor borrelende frisse energie!
 • Shop

  inspiratie op papier
 • Workshops

  Middag vol inspiratie
 • De natuur

  Natuur
 • Blog

  Blog
 • Agenda

  Agenda