Kleine dingen

 

 

Kleine dingen= Rianne

Een creatieve geest met enorme liefde voor buiten zijn. Dol op blaadjes, blote voeten in het gras, de geur van regen en verliefd op het geluid van vogels in het voorjaar. 

Wildplukken, buiten zijn, illustreren en aandacht voor de kleine dingen maken mij blij, daarom deel ik die momenten van klein geluk graag met anderen via mijn illustraties en workshops.

 

Mijn studio

Ik werk vanuit een studio in het midden van een ontzettend mooi Drents natuurgebied in het noorden van Nederland, waar ik ook mijn workshops en wandelingen geef. Een prachtige plek waar veel inspiratie te vinden is die ik weer verwerk in mijn illustraties en teksten.

 

Mijn werk

Mijn werk is vol natuur, eenvoud, stilte, en aandacht. Met handgeschreven teksten om bij te glimlachen of je te doen verwonderen. Ik werk graag met oostindische inkt, gouache, finelyners en met digitale collages. Het liefst neem ik alle voorbeelden  die ik in de natuur vind, mee naar mijn tekentafel.

Mijn kaarten en prints zijn door heel Nederland te vinden in bijvoorbeeld conceptstores, bloemenwinkels, lifestylezaken en winkels met een duurzame inslag. Ze zijn populair bij jonge bewuste mensen die houden van de natuur en zoeken naar verdieping en inspiratie in de dagelijkse drukte van de dag.

 

 

Workshops & wandelingen

In de workshops die ik geef breng ik mijn liefde voor wildplukken, fijne kneepjes van het illustratievak en vooral het klein geluk voor even stilstaan en genieten van de natuur, bloemen, planten en inspiratie over aan de tekentafel. Echt even weer stil worden en genieten van het moment!

 

Daarnaast ben ik opgeleid tot natuur coach en deel ik die ervaringen in mijn wandelingen en gesprekken. De natuur en het bos zijn namelijk ook ontzettend fijne leermeesters en inspiratiebronnen voor het vinden van stilte, antwoorden en vooral het opladen van jezelf!

 

Via instagram deel ik nog meer mooie momenten, illustraties en kleine dingen waar ik me mee bezig hou. Leuk als je wilt weten waar ik achter de schermen mee bezig ben!

 

 

Kleine dingen is een klein (en groen) cadeautje vol inspiratie en energie. Van mij, voor jou!

 

rianne van der kamp

 

Wat kan ik voor je doen?

 

Wil je met mij in gesprek? In een persoonlijk  wandelgesprekga ik graag met je op pad om in de natuur te vinden wat jij zoekt en nodig hebt.

Wil je met mij mee ervaren? Ik geef diverse workshops en cursussen, om zelf op wildpluk en illustratie avontuur te gaan. bekijk  hier wat je bij mij kan doen!

Zoek je inspiratie in producten? Neem dan een kijkje in mijn shop voor alle illustraties, prints en producten.

 

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven

lees meer over mijn drijfveren en de natuur in het interview met Thewildway

lees de wandelervaringen terug van Ons groene zusje.

 

 

Neem vooral contact op als je meer wilt weten!

 

Rianne

 

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Illustraties & Prints

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda