Kleine dingen

 

 

Ik zie de natuur als bron van stiltemomenten en kleine inzichten.
En ik zie dat we die momenten vaker nodig hebben.
Omdat juist in die kleine momenten je hart een sprongetje maakt en je ogen weer gaan stralen.
 

Wie ben ik?

Ik ben Rianne, maker, verwonderaar en onbewuste natuurstruiner. Op al die struintochten ontdekte ik niet alleen de mooiste plekjes, inspiratiemomenten en vindsels, maar vooral de invloed die de natuur had op mijn gedachten, op mijn lijf en hoe ik me voel.

Waarom doen we hier dan te weinig mee? Mijn ervaringen als beeldend maker, docent en coach nam ik mee en vormde ik om tot wat ik nu doe: Ik maak illustraties en tekeningen, geef workshops en wandelingen en deel zo mijn inzichten, verwondermomenten en inspiratie met jou!

Want de kracht die stilte, kijken, luisteren en voelen, de natuur en het buiten zijn met je doet, is bijzonder. Laat je weer even stilstaan bij wat echt belangrijk is, waar je echt blij van wordt en wat je zelf, of een ander, eigenlijk nodig hebt.

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

 

rianne van der kamp

 

Over

Ik werk onder de naam Kleine dingen als Illustrator & Coach. Met mijn illustraties, workshops  en wandelingen laat ik jouw inspiratie, energie en verwondering weer stromen.

 

Rianne houdt van luchtigheid met een vleugje diepgang.

In haar illustraties en prints vind je dit terug en in haar coachende gesprekken is het een hele prettige afwisseling.

Waar gaan jouw ogen van stralen?

 

Wat kan ik voor je doen?

 
Ik deel stiltemomenten, verwondering en inzichten in illustraties, workshops en wandelingen. Ik laat graag jouw energie en inspiratie weer stromen. Wat past er bij jou?
 

Pepwalk:  Een wandeling voor jou, om je eigen inspiratie, flow en energie weer te vinden. In de natuur de antwoorden vinden op je vragen, je twijfels aan de kant zetten, en vertrouwen in je eigen weten en kunnen terugvinden..  Lees meer

 

Illustraties & prints: Inspiratie in woorden en beelden, een shop waarin je alleen maar positiviteit, inspiratie en een flinke dosis durf kunt vinden!  Vol met natuurlijke, inspiratievolle illustraties en prints.  Lees meer

 

Workshops & wandelingen: Een onderdompeling in de natuur, in je eigen creativiteit, in stilte, inspiratie, mooie momenten en creatief proces. Leer zelf de natuur vastleggen in illustraties, ontspan en laad je op in een stille mindfulwandeling en ontdek hoe mooi alles weer even is. Lees meer

 

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven, lees meer over mijn drijfveren en de natuur in het interview met Thewildway, of lees de wandelervaringen terug van Ons groene zusje.

 

 

Ik help je graag op weg met jouw eigen stilsta en verwondermomenten!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Pepwalk

  Zoek jij jouw motivatie?
 • Illustraties & Prints

  Kijk in mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Bekijk wat je bij mij kunt doen
 • Natuur & Stilte

  Natuur & Stilte
 • Kleine dingen

  Flow en Inspiratie
 • Agenda

  Bekijk de agenda