Kleine dingen

 

 

‘Liefs uit de natuur’

 

 Ik ben Rianne, maker van natuur illustraties en ik geef illustratie & wildpluk workshops! 

Ik ben het meest gelukkig met armen vol  (wildpluk) bloemen, het zien van een libelle of voelen van de zon op mijn gezicht.

En die aandacht voor de kleine dingen om ons heen deel ik graag met jou!

Blaadjes, regendruppels, wuivend riet of bloeiende bloemen vormen de inspiratie voor mijn illustraties en teksten.

 

Natuurlijke illustraties

In mijn illustraties vind je vooral verfijnde lijnen, rust en eenvoud, heldere frisse kleuren. En soms ook woorden met een kleine kwinkslag. Ze zijn speels, fris, vrolijk en af en toe met een vleugje diepgang.

De illustraties ( en soms ook teksten) komen terecht op kaarten, posters, in tijdschriften of websites. Je kan deze tegenkomen in conceptstores, bloemenwinkels, natuurcentra, pluktuinen, lifestylezaken en cadeauwinkels door heel Nederland.

Ook werk ik graag in opdracht aan iets moois. Zo maak ik logo’s, trouwkaarten of geboortekaartjes op maat, of vind je mijn illustraties terug in bladen, of ander redactioneel werk.

 

Inspirerende workshops & cursussen

Ik deel graag wat mij het meest gelukkig maakt, een duik in de natuur en de wereld van (botanische)  illustratie! Dit doe ik in inspirerende workshops en cursussen. Liefde voor de mooiste vormen, kleuren en lijnen uit de natuur overbrengen op papier in een kleine, persoonlijke setting in mijn studio of andere bijzondere locatie.

Met mijn achtergrond als kunstdocent weet ik precies hoe ik je op jouw manier kan helpen groeien in het maken van illustraties.

 

 

Samenwerken of zoek je iets op maat?

Wil je graag iets speciaal willen laten maken met een natuurlijke touch, zoek je een bijzondere workshop of zou Kleine dingen een mooie aanvulling zijn in je assortiment? Ik hoor graag wat ik voor je kan doen!

 

   

  Samenwerking

  Kleine dingen heeft al eerder gewerkt voor:

  Sanoma uitgevers

  Liefke magazine

   

  Forum Groningen

  SKSG kinderopvang

  USVA cultureel studenten centrum

   

   

  Opleiding & Achtergrond

  Freelance workshopdocent

  Grafisch vormgeving & ontwerp

  Retail & winkelpresentatie

   

  1e graads docent beeldende kunst & vormgeving

  MBO communicatie & multimedia

   

  Meer weten over mij, mijn drijfveren en achtergrond?

  Lees dan in dit interview verder!

  Kleine dingen- Gumclub