Kleine dingen

 

 

Flow en Inspiratie

 

Opgaan in wat je doet, een zijn met alles om je heen, open staan voor wat op dat moment gebeurd is het mooiste wat er is. Die momenten zijn bijzonder. Ze  laten je ogen stralen, geven bergen energie, en is zichtbaar en voelbaar voor iedereen in je omgeving. Ze ontstaan wanneer je jezelf compleet voelt, wanneer je volledig jezelf kan zijn en je op de plek bent waar je je thuis voelt.

Voor mij is de natuur mijn thuis. De plek waar ik volledig kan opgaan in het moment. Een regendruppel aan een blaadje, de geur van dennen in het bos, de wind door mijn haar. Het geeft mij inspiratie, inzicht, geeft rust en energie.

Dat gevoel, die flow en inspiratie leg ik vast in beelden en woorden op papier. Ze komen terug in de workshops die ik geef en blijven hangen nadat je bent mee geweest op een persoonlijke inspiratiesessie. 

Waarom?

Omdat ik denk dat de wereld een stukje mooier wordt op het moment dat je op durft te gaan in het moment. Het moment dat je geraakt wordt, verwonderd bent, stil mag staan en je jezelf kunt laten zien. Welkom bij Kleine dingen!

 

“I took a walk in the woods,

and came out taller

than the trees”

 

Kleine dingen

Wat motiveert jou? Waar gaan je ogen van stralen? Wat zie je nu precies en hoe ervaar je dat? Vragen die mij ontzettend boeien en bezighouden. Hoe we denken, wat we zien en ervaren en hoe al die indrukken ons vormen. En ik stap graag in dat hele proces. Observeren, stil worden en alle zintuigen openen om echt te ervaren, zien en voelen wat er gebeurd. Mijn naam is Rianne, ik ben illustrator, natuurcoach en verwonderaar.

Ik heb naast een vormgeving en marketing achtergrond ook een docent en coachingsachtergrond. Ik vertel en deel mijn observaties en inzichten dan ook graag in woorden en beelden en vooral ervaringen. En ik begeleid graag processen. Leerprocessen, creatieve processen of de start van iets nieuws.  Niet zweverig, maar met open houding en twee voeten op de grond. Ik hou van helderheid, breng graag lucht aan in het geheel, en vertrouw ontzettend op mijn eigen intuitie.

 

 

rianne van der kamp

 

Wil je graag samenwerken of het zelf ervaren?

 

Ik ga graag met je op pad voor een persoonlijke inspiratiesessie om je eigen inspiratie en motivatie weer te vinden. Voor de momenten dat je vast loopt, geen idee hebt waar te beginnen of als je het even niet meer zo voelt. 

Wil je een middag even lekker opladen en ontspannen, energie opdoen en even tijd voor jezelf, heb ik diverse workshops waar je bij kunt aanschuiven. Van zelf een creatief proces vol inspiratie, tot een mini inspiratieboost om weer wat helderheid te krijgen voor jezelf, in mijn agenda is alles terug te vinden.

Verder kun je in mijn  shop alle kaarten, prints en meer terugvinden om inspiratie te delen. Hang een mooi kaartje naast de spiegel, verstuur een bijzonder stukje aandacht met de post en ontdek alle ontwerpen en illustraties vol natuur.

 

 

Stiekem meer weten over mijn verhaal?

Lees dan dit interview eens terug die Kleine dingen had met Schitterend leven.

Rianne van der Kamp

Foto @Yourdailyteacup

 

Ik kijk uit naar een leuke ontmoeting!

 

Rianne van der Kamp

natuurinspirator copy

 • Inspiratie sessie

  Ga met mij aan de slag
 • Shop

  Ga naar de shop
 • Workshops

  Bekijk het aanbod
 • Natuur & Stilte

  Natuur & Stilte
 • Kleine dingen

  Flow en Inspiratie
 • Agenda

  Bekijk de agenda