Contact

 

Hallo verwonderaar, leuk dat je in contact wilt komen!

Ik werk graag met je samen voor een mooie illustratie op maat, bezorg de leukste kaarten voor jouw winkel, organiseer een inspiratierijke workshop op locatie of denk mee met andere fijne ideeën.

Natuurlijk hoor ik het ook graag als je andere vragen hebt, gewoon even dag wilt zeggen of iets anders wilt delen.

Wanneer je een berichtje stuurt, neem ik binnen een paar dagen contact met je op. Je kan me ook mailen via info@kleine-dingen.nl

   

   

  Kleine dingen – Natuur illustraties

  Rianne van der Kamp

  Berkenweg 75

  9471 VC Zuidlaren (let op, geen bezoekadres!)

  info@kleine-dingen.nl

  KVK:57825475

  BTWnummer: NL002187629B84

   

  Duitje

  Wil je kleine dingen steunen? Dat kan met een eenmalige donatie!

  Info op een rijtje

  Illustratie of ontwerp op maat

  Ik heb ervaring in het ontwerpen van illustraties en grafische vormgeving op maat. Ik werk ze altijd eerst uit op papier met inkt & verf, waarna ik ze digitaliseer op mijn computer.

  werkwijze

  Nadat we samen hebben gekeken naar wat je precies zoekt en je al je wensen en de praktische zaken hebt gedeeld, ga ik voor je aan de slag. Met de ideeën en input die zijn gegeven werk ik eerst een of een aantal schetsen voor je uit. Pas als daar iets tussenzit dat je aanspreekt, werk ik de definitieve versie voor je uit.

  tarieven

  Omdat elke illustratie en elk ontwerp uniek is, hanteer ik geen vaste prijzen. Afhankelijk van je wensen maak ik een berekening van het aantal uren dat ik hieraan werk. Wanneer je contact opneemt en ik weet wat je precies wilt, kan ik een offerte voor je opmaken.

  voorwaarden

  Bij elk ontwerp vermeld ik mijn naam, tenzij anders is afgesproken. De illustraties en ontwerpen die ik maak, blijven mijn intellectueel eigendom. Dit houd in dat ik het recht heb de illustratie, of een deel ervan, nog een keer te mogen hergebruiken, tenzij anders afgesproken. Ook betekent het dat je niet zomaar zelf eigen aanpassingen kan en mag maken aan de illustratie of het ontwerp zonder overleg. Omdat het mijn werk is, betekent het dat ik de ontwerpen en illustraties die ik maak ook deel op social media en website. Het is tenslotte ook mijn visitekaartje! Natuurlijk deel ik niets voordat jullie zelf de illustratie hebben ontvangen en openbaar hebben gemaakt.

  ———-

  workshops, lezingen & cursussen

  Als opgeleid docent beeldende vorming heb ik een onderwijsbevoegdheid. Dit houdt in dat ik voor diverse doelgroepen op maat workshops en cursussen kan uitwerken en aanbieden. Ik geef natuur illustratie workshops in mijn eigen studio en op locatie. Daarnaast geef ik cursussen aan grotere groepen met meer verdieping.

  op maat

  Ook op maat is van alles mogelijk! Ergens op een mooie locatie een workshop aanbieden vol inspiratie samen met anderen, een workshop op een evenement; het lijkt me leuk om je plannen te horen!

  Ook is het mogelijk om voor speciale groepen iets moois te organiseren. Denk aan bedrijfsuitje, vriendinnenmiddag of  aanvulling binnen een opleiding. Daarnaast kun je mijn eigen workshop ook op locatie inhuren. Ik woon en werk voornamelijk in Noord Nederland, maar kom voor een leuk project of initiatief kom ik ook graag bij jou in de buurt.

  ———

  Wil je weten hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, bestellingen of aanvraag, lees dan even mijn voorwaarden en privacyverklaring door!