Algemene voorwaarden

 

Verzending en kosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het aantal producten van je bestelling en bestemming. Voor de kaarten komt dat neer op tussen de € 0,90 tot  € 4,95. Deze worden per brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd. Het risico is dan ook voor de koper.

De verzendkosten van de posters en prints bedragen € 6,50 binnen NL, en dit item wordt wel verzekerd verzonden. Naar het buitenland binnen Europa is de verzending € 8,95.

Bestellingen aan winkels, webwinkels en andere verkooppunten worden altijd aangetekend en verzekerd verstuurd.

 

Betaling

In de Etsyshop van Kleine dingen kun je betalen met iDEAL, Paypal, credit card.

Wanneer je deelneemt aan de workshops of inspiratiesessie kun je het bedrag overmaken nav je ontvangen factuur op het rekeningnummer van Kleine dingen. (bankoverschrijving)

Vermeld hierbij je factuurnummer bij de betaling. Je deelname is verzekerd na ontvangst van de betaling.

 

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in beschermende verpakking en kartonnen envelop of verzenddoos. Ik ga voorzichtig om met verpakken om te zorgen dat alles zo mooi mogelijk bij je aankomt!

De bestellingen verzend ik binnen 3 tot 5 werkdagen, meestal op dinsdagen of vrijdagen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje via Etsy. Wil je er een persoonlijk berichtje bij of het op een bepaalde datum binnen hebben stuur dan even een berichtje of mailtje, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

 

Deelname workshops, wandelingen of pepwalk

Opgave kan via mail, of de opgaveformulieren op de website. Na ontvangst van je aanmelding neem ik contact met je op om aan te geven of er nog voldoende plek is om mee te doen, of dat je toch even moet wachten en kom je op een wachtlijst. Na aanmelding is je inschrijving pas definitief na betaling. Betalen kan na ontvangst van de factuur.

Zijn er niet voldoende deelnemers om de workshop door te laten gaan, ontvang je van Kleine dingen tot uiterlijk een week van te voren bericht. In dit geval kan gekeken worden of je mee wilt doen op een andere datum, of ontvang je jouw inschrijfgeld retour.

Wanneer je zelf onverhoop toch niet mee kan doen of moet afzeggen kan dat geheel kosteloos tot 10 dagen voor aanvang van de workshop/ wandeling/ inspiratiesessie. Je krijgt dan je volledige inschrijfgeld terug. Afmelden kan via mail, telefoon, of app.

De workshops en wandelingen hebben een minimum aantal deelnemers. Wanneer je vlak voor aanvang afmeld kan dit betekenen dat de workshop voor andere deelnemers niet door kan gaan. Daarbij worden vooraf ook materialen ingekocht voor deelname. Zorg dus dat je zeker weet dat je de mogelijkheid hebt om mee te doen voor inschrijving!

Wanneer je binnen 7 tot 2 dagen voor aanvang afmeld ontvang je dan ook 75% van je inschrijfgeld terug, voor gemaakte voorbereidingskosten. Meld je jezelf binnen 24 uur van te voren af is er geen recht tot teruggave van het inschrijfgeld. (tenzij het gaat om overmacht)

 

Overmacht

Moet je plotseling afzeggen door ziekte, onvoorziene omstandigheden of overmacht, neem dan even persoonlijk contact met mij op. We kunnen dan even kijken of je op een andere datum kunt aanschuiven en zo nee, ontvang je het volledige bedrag terug.

De wandelingen en een aantal workshops vinden plaats in de buitenlucht of een studio die niet rolstoelvriendelijk is. Houd er rekening mee dat als je slechter ter been bent, sommige workshops of wandelingen niet mogelijk zijn om aan deel te nemen. Wil je weten wat er wel mogelijk is, neem dan contact met mij op, dan kan ik kijken wat we kunnen regelen.

Tijdens de workshops wordt koffie, thee en lekkers geregeld. Heb je een bepaald dieet of allergieën, geef dit dan aan bij opgave, dan houd Kleine dingen hier rekening mee!

Kleine dingen is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens deelname.

 

 

Retourneren en klachten

Ik probeer met zoveel mogelijk aandacht en zorgvuldigheid alle producten en bestellingen te verwerken en versturen! Mocht je toch om een of andere reden niet tevreden zijn, dan hoor ik dat graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling contact me met me op via info@kleine-dingen.nl of berichtje op Etsy. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Wanneer iets toch echt mis, beschadigd of anderswijs niet goed is, laat dit dan vooral weten aan mij!

 

Contact

Rianne van der Kamp

Berkenweg 75

9471 VC Zuidlaren

info@kleine-dingen.nl

 

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order of de overeenkomst die is aangegaan, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. De gegevens die Kleine dingen gebruikt zijn gegevens die je zelf bij contact hebt doorgegeven.

Wil je meer weten over de omgang met je gegevens die Kleine dingen verwerkt, lees dan even verder in de privacyverklaring.

 

Intellectueel eigendom

Deze website is eigendom van Kleine dingen. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.

 

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Natuur illustraties

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda