Algemene voorwaarden

 

Verzending en kosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het aantal producten van je bestelling en bestemming. Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,50. Bestellingen tot 100 gram worden per brievenbuspost verzonden. Daarboven worden bestellingen als postpakketje of gewoon pakket met track and trace verstuurd.

Naar het buitenland binnen Europa is de verzending € 6,95.

Bestellingen aan winkels, webwinkels en andere verkooppunten worden altijd aangetekend en verzekerd verstuurd. Bij bestellingen boven de 80,- euro vervallen de verzendkosten voor retailers en groothandel.

 

Betaling

In de Etsyshop van Kleine dingen kun je betalen met iDEAL, Paypal, credit card.

In de webshop van Kleine dingen kun je betalen met iDEAL, credit card en via factuur.

Wanneer je deelneemt aan de workshops kun je het bedrag ook overmaken nav je ontvangen factuur op het rekeningnummer van Kleine dingen. (bankoverschrijving) wanneer je via mail doorgeeft deel te nemen.

Vermeld hierbij je factuurnummer bij de betaling. Je deelname is definitief na ontvangst van de betaling.

 

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in beschermende verpakking en kartonnen envelop of verzenddoos. Ik ga voorzichtig om met verpakken om te zorgen dat alles zo mooi mogelijk bij je aankomt!

De bestellingen verzend ik binnen 3 tot 5 werkdagen, meestal op dinsdagen of vrijdagen. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een mail met track and trace. Wil je er een persoonlijk berichtje bij of het op een bepaalde datum binnen hebben stuur dan even een berichtje of mailtje, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

 

Deelname workshops en cursussen

Opgave kan via mail of via de webshop. Na ontvangst van je aanmelding neem ik contact met je op om aan te geven of er nog voldoende plek is om mee te doen, of dat je toch even moet wachten en kom je op een wachtlijst. Je aanmelding is pas definitief na betaling. Betalen kan na ontvangst van de factuur, of via Ideal/ creditcard in de webshop.

Zijn er niet voldoende deelnemers om de workshop door te laten gaan, ontvang je van Kleine dingen tot uiterlijk een week van te voren bericht. In dit geval kan gekeken worden of je mee wilt doen op een andere datum, of ontvang je jouw inschrijfgeld retour.

Wanneer je zelf onverhoop toch niet mee kan doen of moet afzeggen kan dat geheel kosteloos tot 10 dagen voor aanvang van de workshop. Je krijgt dan je volledige inschrijfgeld terug. Wanneer je binnen 7 tot 2 dagen voor aanvang afmeld ontvang je 50% van je inschrijfgeld terug, voor gemaakte voorbereidingskosten. Meld je jezelf binnen 48 uur van te voren af is er geen recht tot teruggave van het inschrijfgeld. 

Afmelden kan via mail, telefoon, of app.

 

Overmacht

Moet je binnen 24 uur zelf plotseling afzeggen door ziekte, onvoorziene persoonlijke omstandigheden of pech met vervoer, neem dan even persoonlijk contact met mij op. We kunnen dan even kijken of je op een andere datum alsnog kunt aanschuiven. Mocht dit niet lukken ontvang je 50% van je deelnemersbijdrage terug.

De wandelingen en een aantal workshops vinden plaats in de buitenlucht of een studio die niet rolstoelvriendelijk is. Houd er rekening mee dat als je slechter ter been bent, sommige workshops of wandelingen niet mogelijk zijn om aan deel te nemen. Wil je weten wat er wel mogelijk is, neem dan contact met mij op, dan kan ik kijken wat we kunnen regelen.

Tijdens de workshops wordt koffie, thee en lekkers geregeld. Heb je een bepaald dieet of allergieën, geef dit dan aan bij opgave, dan houd Kleine dingen hier rekening mee!

Kleine dingen is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens deelname.

 

 

Retourneren en klachten

Ik probeer met zoveel mogelijk aandacht en zorgvuldigheid alle producten en bestellingen te verwerken en versturen! Mocht je toch om een of andere reden niet tevreden zijn, dan hoor ik dat graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling contact me met me op via info@kleine-dingen.nl of berichtje op Etsy. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Wanneer iets toch echt mis, beschadigd of anderswijs niet goed is, laat dit dan vooral weten aan mij!

 

Contact

Rianne van der Kamp

Berkenweg 75

9471 VC Zuidlaren

info@kleine-dingen.nl

 

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order of de overeenkomst die is aangegaan, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. De gegevens die Kleine dingen gebruikt zijn gegevens die je zelf bij contact hebt doorgegeven.

Wil je meer weten over de omgang met je gegevens die Kleine dingen verwerkt, lees dan even verder in de privacyverklaring.

 

Intellectueel eigendom

Deze website is eigendom van Kleine dingen. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.