Kleine dingen: Natuur, wildpluk & illustratie

Zoek je kaarten of illustraties vol natuur?

Of een workshop vol klein (pluk)geluk?

Ik help je graag!

Ik ben Rianne en onder de naam Kleine dingen maak ik natuur illustraties en geef ik illustratie workshops.

Waarom Kleine dingen? Omdat voor mij het geluk zit in juist die kleine dingen in de natuur om ons heen. De zon op je gezicht, de bloemen in de berm, of die hommel op de rand van het keukenraam.

Dat kleine geluk deel ik graag met jou in mijn illustraties die belanden op kaarten, prints of redactioneel werk & in mijn workshops.

Kaarten & illustraties

Ik heb een eigen collectie kaarten waarin de natuur en aandacht voor kleine dingen naar voren komt in de illustraties & teksten.

Deze kaarten zijn ook als retailer in te kopen en kun je dan ook tegenkomen in bloemenzaken, conceptstores, lifestylewinkels, natuurcentra  en cadeaushops.

De kaarten zijn fris, verfijnd en vrolijk met een vleugje diepgang.

Ook vind je mijn illustraties terug in redactioneel werk, als logo of trouw/ geboorte kaarten in opdracht.

Workshops & cursussen

Zou je graag zelf eens willen duiken in de wereld van natuur en illustratie?Ik neem je graag mee op wildpluk en illustratie avontuur! In een kleine setting neem ik je mee op pad de natuur in om voorbeelden te verzamelen en te plukken. Aan de tekentafel leg ik je alles uit over het maken van natuur illustraties met een tafel vol voorbeelden.

Mijn cursussen zijn wat groter van opzet, waarbij ik de natuur meeneem aan de cursustafel. In 5 lessen leg ik de basis uit van het opzetten van een illustratie en leer ik je gebruik maken van verschillende materialen om een illustratie uit te werken.

%d bloggers liken dit: