Workshops & Wandelingen

 

Workshop natuur illustratie + wildpluk inspiratie

Duik in de wereld van planten, bloemen en de inspiratie uit de natuur in mijn studio! In deze exclusieve workshop in eigen studio neem ik je mee op pad en laat je ontdekken hoe je de natuur met andere ogen kunt bekijken. Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. Tijdens de wandeling laat ik je zien wat er aan vormen, kleuren en lijnen te vinden is en hoe je hier inspiratie uit kunt halen.

Bij terugkomst ben je helemaal opgeladen om aan de slag te gaan met jouw eigen illustratie. Aan tafel in mijn studio leg ik je de basis uit van het illustreren en leer ik je alles over vormen, kleuren en diverse materialen om jouw illustratie op te bouwen.

Zo ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, een middag vol flow & energie en alle kennis en vaardigheden om de mooiste illustraties te kunnen maken. Er is plek voor maximaal 4/5 deelnemers, waardoor ik je met alle aandacht kan begeleiden met jouw illustratie.

Laat je inspireren in mijn studio en de (Drentse) natuur, ontmoet anderen met dezelfde interesses, leer nieuwe dingen en geniet van de fijne gesprekken & sfeer aan de werktafel!

WINTERSTOP – vanaf februari starten de workshops weer! Hou de komende tijd de website in de gaten voor nieuwe data.

Cursus natuur illustratie

Word jij ook zo blij van planten, bloemen en mooie posters vol natuur om je heen? In deze cursus leer je zelf hoe je de mooiste tekeningen en natuur illustraties kunt maken.

In 5 lessen ga ja aan de slag met de basis voor het maken van je eigen groene illustraties en ontdek je hoe fijn het is om zelf te tekenen en illustreren. Ook als je weinig of nooit tekent kun je instappen en meedoen. Voor deze cursus is het handig om een tekenmap (A3-maat) aan te schaffen om je illustraties te kunnen bewaren en mee te nemen!

De cursus geef ik in Groningen aan de USVA. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

DATA:

beginnerscursus 5 lessen op dinsdagavond van 19.30-21.30

start 17 maart t/m 14 april 2020

Aanmelden kan bij de USVA: aanmelden

 • Verkooppunten

  De verkooppunten
 • Shop

  naar de shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • werk

  bekijk mijn werk
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda