Workshops

 

 

Kriebels om zelf aan de slag te gaan en je eigen sprankjes inspiratie in beweging te brengen? Kleine dingen biedt diverse workshops en wandelingen waarin inspiratie, inzicht en verwondering worden geprikkeld!

De workshops geven je nieuwe ervaringen, fijne ontmoetingen en bijzondere inzichten mee. Om zelf met de natuur, je eigen inspiratie en vol frisse energie mee naar huis te gaan.

 

WORKSHOP

workshop illustratie

 Maak je eigen natuur illustratie

Leer zelf hoe je de mooiste natuur illustraties kunt maken! In de natuur zijn de meest mooie vormen, kleuren en texturen te vinden. Veel kunstenaars en illustratoren halen hun inspiratie dan ook uit de natuur vandaan. Het vastleggen wat je zo verwondert in de natuur is dan ook zo leuk om te doen! Lees meer->

 

 

VERWONDERLING

workshops

Een inspirerende natuurwandeling

Nieuwe dingen ontdekken geeft je een boost van energie en dat tintelende gevoel van verbazing en verwondering. Mee gaan met een verwonderling geeft je energie en inspiratie en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel aan het einde van de wandeling. Stilstaan bij de kleine dingen die je hoort, ziet, ruikt en voelt opent een nieuwe wereld vol wonderlijke momenten! Lees meer->

 

 

Wil je graag inspiratie en energie opdoen op een meer persoonlijke manier? Ga dan met me mee voor een persoonlijke inspiratie sessie!

Wil je kijken wat ik zelf maak aan ontwerpen? Kijk dan even in mijn webshop.

 • Inspiratie sessie

  Voor borrelende frisse energie!
 • Shop

  inspiratie op papier
 • Workshops

  Middag vol inspiratie
 • De natuur

  Natuur
 • Blog

  Blog
 • Agenda

  Agenda