Workshops & Cursussen

 

Workshop natuur illustratie + wildpluk inspiratie

Laat je opladen en inspireren door de natuur in deze workshop vol planten, bloemen, illustraties en meer! Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. De wildpluk wandeling laat je kennis maken met de prachtige vormen,lijnen en kleuren die de natuur geeft en die we aan de tekentafel gaan uitwerken tot prachtige illustraties.

Ik begeleid je stap voor stap in het leren vastleggen van alle mooie vondsten in jouw eigen illustratie waarbij we werken met papier, fineliner, inkt en verf. Alle materialen zijn aanwezig om zelf jouw eigen natuur illustratie te leren maken en samen met mijn hulp ontdek je de basis van het illustreren.

We werken in een kleine setting en tussendoor is er ruimte voor fijne gesprekken, inspiratie en creatieve inzichten en kun je genieten van de ontspannen sfeer en natuur aan de tekentafel.

Bekijk de eerstvolgende workshop data

Cursus natuur illustratie

Word jij ook zo blij van planten, bloemen en mooie posters vol natuur om je heen? In deze cursus leer je zelf hoe je de mooiste tekeningen en natuur illustraties kunt maken.

In 5 lessen ga ja aan de slag met de basis voor het maken van je eigen groene illustraties en ontdek je hoe fijn het is om zelf te tekenen en illustreren. Ook als je weinig of nooit tekent kun je instappen en meedoen. Voor deze cursus is het handig om een tekenmap (A3-maat) aan te schaffen om je illustraties te kunnen bewaren en mee te nemen!

De cursus geef ik in Groningen aan de USVA. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Bekijk de eerstvolgende cursus data