In de studio

De meest fijne plek om te zijn! Mijn studio is een heerlijke ruimte aan huis, grenzend aan aan van de mooiste natuurgebieden van Drenthe, het landschap van de Drentse Aa.

Vlakbij de studio bevind zich bos, heide en veld en de tekentafel is dan ook vaak gevuld met de mooiste vondsten tijdens wildplukwandelingen en struinsessies in de omgeving.

De grote tekentafel bied mij alle ruimte om te kunnen werken, maar ook ruimte voor anderen om aan te schuiven voor het geven van een workshop. In kleine setting inspiratie opdoen in de natuur. Aan de tekentafel en omringt door alle materialen om de mooiste illustraties te kunnen maken.

Een heerlijke lichte ruimte waar ik kan werken, middenin de natuur!

Mijn werkdag bestaat dan ook uit het maken van een fijne wandeling, even de tuin doorstappen (mijn studio grenst aan onze tuin) en daarna aan de slag! Afhankelijk van de opdracht of het onderwerp maak ik eerst schetsen voor ik de illustraties uitwerk. Vaak werk ik met oostindische inkt en kroontjespen, gouacheverf of aquarelverf. Maar soms maak ik uitstapjes naar andere technieken. Bijvoorbeeld krijt, monoprint of kleurpotloden.

%d bloggers liken dit: