Mijn studio

Ik heb het geluk te kunnen werken in een van de mooiste natuurgebieden in Nederland: Het beekdal landschap van de Drentse Aa, een eeuwenoud loopje die kronkelt over de uitlopers van de Hondsrug in Drenthe. Mijn studio grenst aan dit gebied, ik werk dus middenin de natuur!

Studio omgeving

Mijn studio is de plek waar ik in alle rust en volle aandacht kan werken aan mijn illustraties. Voor inspiratie hoef ik niet ver te zoeken, om de hoek ligt een prachtig stukje natuurgebied met velden, bossen, heide en plassen en eeuwenoude geschiedenis. Je stapt de deur uit en komt in een andere wereld!

De studio is dan ook de ideale plek voor al mijn workshops. De grote werktafel biedt alle ruimte om mooie dingen te laten ontstaan en is de uitvalsplek voor alle wildpluk avonturen! Een rondje om voor een frisse neus is voor mij dan ook een klein feestje en dit deel ik dan ook graag met anderen.

werktafel

Weten of er een leuke workshop of wandeling op de planning staat? Hier vind je een overzicht met alle activiteiten!