Zomaar inspiratie, dus zomaar nieuwe kaartjes!

Oooh, herkennen jullie dat? Dat je eigenlijk voor iets anders bezig bent, maar dan ineens een idee hebt of een ingeving voor totaal wat anders? Ik heb dit vrij vaak, wat soms wat verwarrend kan zijn en niet heel productief. Maar deze keer kwamen hierdoor hele mooie ideeën op papier te staan!

 

En omdat ik weet dat van uitstel afstel komt besloot ik ze maar meteen uit te werken. Want ik heb nogal een lijstje met ideeën en deze wilde ik niet nog langer maken 😉

 

Tadaa!!!!

Dus tadaa… 5 nieuwe kaartjes vers van de pen! Ze gaan over dromen, over geluk en liefde, over een nieuw begin en plannen maken en over geen stress maar blijven ademen.

Omdat ik het idee had dat de liefde en geluk nog wel een beetje misten in mijn serie. En ik gewoon heel graag een lieveheersbeestje wilde tekenen. En ik stiekem een nieuw plantje had gekocht.

En omdat ik het zelf wel eens fijn zou vinden om een kaartje te krijgen die me verteld dat alles goed komt als ik maar gewoon blijf ademen.

 

           

As we speak zijn ze naar de drukker, dus ik ben heel benieuwd als ze bij mij op de deurmat liggen! En natuurlijk zal ik ze zo snel mogelijk toevoegen aan de shop!

En wat ik ook aan het uitwerken ben is om een aantal setjes te bundelen zodat je meerdere kaarten als set kunt aanschaffen. Handig als je graag een voorraadje mooie kaarten wilt hebben in huis, heb je voor elke gelegenheid wat om te versturen!

 

Binnenkort in de shop, yaaay!

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe kaartjes vinden, zouden jullie ze aan iemand willen sturen en heb je al een idee aan wie? 🙂

 

 

 

 

Deel jouw gedachten

%d bloggers liken dit: