Zelf aan de slag

Hou jij van de natuur, ben je gek op bloemen en hou je van mooie natuurlijke illustraties? Voor iedereen die meer wilt weten over de wereld van wildplukken en illustreren ontwikkelde ik de DIY sets en een werkboek vol natuur illustratie tips en informatie om zelf aan de slag te gaan!

DIY Natuur illustratie set

Een handige set waarmee je thuis of onderweg zelf kunt leren de mooiste illustratie te maken. De sets bevatten uitleg in de vorm van werkboekjes over diverse materialen en technieken en daarnaast alle materialen om zelf te starten met illustreren.

Voor iedereen die thuis aan de slag wilt met het leren maken van natuur illustraties. En mocht je meer ins en outs willen weten of eens met mij op pad willen, schuif dan eens aan bij een van de workshops of cursussen.

Veldgids natuur illustratie

Al mijn kennis en ervaringen over wildplukken & natuur illustreren bundelde ik in mijn eigen veldgids! Deze gids neemt je mee in de wereld van natuur illustratie. Vol tips, informatie en stap voor stap uitleg om zelf in de natuur of aan de tekentafel de mooiste natuur illustraties te maken.

Je vind de DIY sets en de veldgids in mijn webshop.

%d bloggers liken dit: