Visitekaartjes en nieuwe update in de shop!

Jaaaa! Wat een boel leuke dingen zijn er de afgelopen tijd binnengekomen! Ik maakte namelijk nieuwe visitekaartjes voor mijzelf om echt vrolijk van te worden, deed stiekem een aantal nieuwe toevoegingen aan mijn webshop en ik ben druk bezig met het maken van nieuwe, leuke ontwerpen (met een vleugje diepgang natuurlijk)

 

Allereerst wilde ik zeggen dat ik visitekaartjes altijd een beetje duf en saai vond. Want ja, je naam en contact staat erop, maar verder kun je er niet zoveel op kwijt. Omdat zowel mijn foldertjes als visitekaartjes er bijna doorheen waren, bedacht ik dat ik die net zo goed kon combineren!

En toen ze binnenkwamen van de drukker was ik er gelijk een beetje verliefd op. Want hoe vrolijk, simpel en helder zijn deze nieuwe uitdeelkaartjes wel niet? 

 

 

 

 

Zo blij met dit mooie visitekaartje! Hier kan ik helemaal achterstaan en deel ik met liefde uit ๐Ÿ™‚

 

En dan ook nog een shop update!

Omdat ik, als eenpersoonzaakje, alles zelf doe, zie ik soms zelf ook even niet meer zo goed wat ik doe. En hoe leuk de dingen wel niet zijn die ik maak. Want ik zie altijd verbeterpunten, terwijl een ander die waarschijnlijk nooit zou opvallen.

Waar ik wel echt, echt, heel blij van werd zijn de kaartjes die ik als laatste ontwerpen heb gemaakt dit jaar. Zelfs zo leuk, dat ik dacht dat ze misschien ook als poster en print heel mooi kunnen zijn om op te hangen. 

Ik besloot er  dan ook een paar af te laten drukken om te kijken of ze dan net zo leuk zijn als het kaartje. En ja hoor, ook deze posters en prints zijn fijne blijmakers! De prints op A4 formaat zijn inmiddels al te vinden in mijn etsyshopje (die ik ook een kleine update en makeover heb gegeven). De A3 posters zijn op dit moment nog in de maak en komen zsm in de shop!

 

 

 

Mooi zijn ze geworden hรฉ?

Wil je deze mooie prints op A4 graag bestellen? Neem dan een duik in mijn webshop en bestel ze daar, dan pak ik ze mooi voor je in, en zal ik ze zsm naar je toe sturen!

 

 

 

Rianne werkt onder de naam Kleine dingen als Illustrator & Coach. Met haar illustraties, workshops  en wandelingen laat ze jouw inspiratie , energie en verwondering weer stromen.

Spreekt het artikel je aan? Ik lees graag alle reacties door en ik ben benieuwd hoe jij hier over denkt ๐Ÿ™‚ 

 

 

Deel jouw gedachten

%d bloggers liken dit: