Terug naar de kern

09 augustus 2016

Het knaagde al een poosje. Twijfels en vragen over wat ik ga doen en hoe ik de dingen wil doen met mijn Kleine dingen. Ik wist het even niet meer zo goed, de rode draad was even weg. En het beste wat je dan kan doen is er veel op uit. Dus dat heb ik gedaan! Hoofd leeg maken, met andere dingen bezig gaan. (zoals het afmaken van mijn nieuwe serie kaarten) En daarna wel weer verder kijken wat ik ermee wil.

 

Teveel, en wat precies?

Een ding is duidelijk en dat is dat ik teveel wil. En ook nog in een te korte tijd. En het moet natuurlijk ook zo snel mogelijk klaar zijn. Staat een beetje lijnrecht tegenover de Kleine dingen of niet? Ik merkte dat ik in mijn hoofd veel te ver vooruit aan het rennen was. En dat klopt niet en dat is wat er mis gaat. Ik moet niet vanuit mijn hoofd doen, maar vanuit mijn hele lijf. Vanuit mijn kern. Daarom heb ik mij een beetje teruggetrokken om te ontdekken wat het nu is wat ik wil doen. En dat is eigenlijk maar een ding: Jouw bewust maken van de bijzonder mooie inzichten en inspiratie die de natuur en de wereld om je heen jou kan laten zien!

De manier waarop ik het invulde was alleen wat veel. En workshops, en eigen illustraties, en wandelingen en wildernispad en, en.

Daarom gaat het vanaf nu anders en zal ik langzaam mijn site aanpassen. Wat ik wil doen is op twee manieren die inspiratie en sprankjes met jullie delen. Namelijk door jullie het zelf te ervaren tijdens een groepswandeling of individuele wilderniscoaching, en door het delen van mijn eigen inspiratie en inzichten via mijn blog en illustraties/ ontwerpen.

IMG_6360

Mijn blog zal ik dan ook indelen in drie kerngroepen:

Het verhaal achter: waarin ik het verhaal achter mijn ontwerpen met jullie zal delen. Want elke tekening heeft een verhaal!

Inspiratie: Waarin ik mijn eigen momenten van inspiratie met jullie zal delen in de vorm van foto’s, video’s en tekeningen

Ingevingen: waarin mijn eigen inzichten, overdenkingen en dromen kan vertellen en laten zien dat je eigen vragen en inzichten zo raar nog niet zijn.

 

De komende tijd zal de boel dus een beetje veranderen. En ik ben heel blij dat ik het nu los kan laten en weet dat het goed is! Want eigenlijk is het heel logisch dat ik zoveel wil, omdat het ook zoveel en zo groots is wat ik wil delen en laten zien. Daarom ga ik nu weer terug naar de kern, en laat ik een aantal dingen vallen. Mocht je toch een keer zelf willen tekenen in de natuur , of er is vraag naar een workshop kun je altijd een berichtje sturen, maar het geeft mij enorm veel rust dat ik dat nu even kan laten rusten!

Dus nu terug naar de kern en mijn eigen beelden, woorden en inzichten met jullie delen of het jullie zelf laten beleven als jullie mee gaan met mij op pad!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, reageren kan natuurlijk altijd (onderaan deze blog kun je reacties plaatsen, en vind het leuk om ze te lezen!)


Deel jouw gedachten

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Illustraties & Prints

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda
 
%d bloggers liken dit: