Pepwalk

 

 

“Persoonlijk inspiratiegesprek voor durf, nieuwe energie en richting!”

 

coaching natuur

 

 

Wil je even met mij mee?

Inspiratie opdoen, vragen stellen, gedachten wisselen en motivatie vinden? Dat kan! 

 

Ik ga graag met je in gesprek voor (hernieuwde) motivatie, inzichten, inspiratie, sparren en ideeën spuien. Om plannen en dromen te vormen, je te laten groeien in wat je wilt en nodig hebt, stappen te kunnen zetten en om bij jou alles weer te laten stromen.

 

inspiratie sessie

In een ochtend of middag, in het bos en op de hei, neem ik je mee op stap.

Ik laat je voelen wat buiten zijn, echt even stil staan, verwondering en observeren jou kan vertellen over jezelf, je situatie en je vragen.

Met vragen, luisteren, oefeningen, stil zijn en vertragen help ik mee om alles weer terug te brengen tot de kern. Zodat je weer overzicht hebt in je situatie, helderheid hebt in waar je staat en vooral weer kan voelen dat die inspiratie, inzichten en motivatie die je zoekt dichterbij zijn dan je denkt.

 

 

 

Heb jij behoefte aan een frisse blik en nieuwe energie?

Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een wandelgesprek in te plannen. Ik laat ook bij jou met plezier weer de helderheid, inspiratie en motivatie stromen!

 

natuur coach

 

Lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat 🙂

 

 

inspiratie sessieWat houdt de wandeling precies in?

 • Een persoonlijk gesprek waarin jouw vragen, dromen, plannen, twijfels en keuzes centraal staan
 • 2,5 uur struinen door bos, hei en veld, lekker in de natuur
 • Kleine oefeningen, vragen, tips en nadenkers die je helpen bij wat je zoekt
 • Een kopje koffie of thee na afloop om alles te laten zakken en even na te spreken
 • Een inspiratiemail, oefeningen en tips na afloop voor extra motivatie als je weer thuis bent

 

 Wat kost een persoonlijk gesprek?

Een middag mee op pad voor gesprek & coaching kost 110,-  (incl 21% BTW)

 • Voor zelfstandigen en ondernemers zijn de investeringskosten zakelijk af te trekken. Deze investering is eventueel ook te bekostigen via je persoonlijk budget van je werkgever onder de kop loopbaancoaching of burnout preventie.

 

—-

Ik geef de wandelgesprekken in de kop van Drenthe in het prachtige natuurgebied van de Drentse Aa over hei, beek en bos. Voor een locatie dichterbij jou in de buurt kunnen we altijd even overleggen voor de mogelijkheden.

 

 

Deze mensen waren enthousiast:

Tijdens onze wandeling hadden we een mooi gesprek over willen worden wat het beste bij je past.  Ze stelt vragen, laat me nadenken. De natuur is grillig soms mooi, soms minder en zo is het leven ook.  Ons groene zusje Groene zusje wandelsessie

Voor iedereen die even niet meer weet welke sprankjes van mogelijkheden er zijn voor jezelf raad ik echt aan om coaching in de natuur te doen bij Rianne. Ik ga er vol frisse sprankelende moed er weer tegenaan, bedankt Rianne!  Roos (38)

Deze middag gaf me zoveel helderheid en inzichten om mee aan de slag te gaan. En Rianne wist met de juiste vragen behoorlijk wat los te maken. Tijd om eindelijk mijn droom in een plan om te zetten en het gewoon te doen! Johanna (27)

Omdat ik veel vertrouwen heb in de integriteit en kundigheid van Rianne klopte ik bij háár aan. Samen gingen we op pad, beiden met een open mind. Haar uitstraling en de wijze waarop zij aanwezig was zorgde ervoor dat ik me al snel heel ‘veilig’ voelde(..) Ine (65)

 

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Illustraties & Prints

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda