Natuur mee naar huis, verzamelzakjes

04 juli 2017

verzamelzakje natuur

 

Natuurschatten

Op het moment dat ik de deur uitstap gaat mijn natuurverzamelmodus aan. Ik kan er niks aan doen, maar ik kom altijd thuis met kleine schatten die ik onderweg heb gevonden. Ik kan nergens lopen zonder al die mooie dingen mee te willen nemen! Veertjes, gekke takjes, lege schelpen, mooie steentjes en alles waar mijn oog op valt. Thuis heb ik dan ook al een flinke verzameling van ‘alles’. In doosjes, vaasjes en op de vensterbank liggen alle schatten die ik door de tijd heen heb gevonden.

 

Mee naar huis

Het nadeel van verzamelen is waar je al de spulletjes moet laten? Jaszakken raken vol (en vies) en een plastic tasje voelt ook niet helemaal prettig. Met dit probleem in mijn achterhoofd stuitte ik op supermooie katoenen zakjes! Groot genoeg om van alles in kwijt te kunnen, duurzaam materiaal, en klein genoeg om in een jaszak of tasje altijd bij me te hebben.

 

kleine dingen shop

 

Duurzaam en praktisch

Dit zakje gebruik ik nu al poosje en deel ik onder andere uit tijdens de illustratie workshop om mooie voorbeelden in te verzamelen.

En omdat ik er zelf zo blij en gelukkig van werd, heb ik de zakjes nu ook in productie! Ze worden met de hand gedrukt met watergedragen inkt. De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen en kunnen in de wasmachine (op lage temperatuur) En dat ze vies worden is juist de bedoeling! Want de natuur is er ook om lekker vies en uitgewaaid van thuis te komen 😉

 

 

verzamelzakje natuur

 

 

Binnenkort verkrijgbaar

Op dit moment ben ik de eerste serie aan het uitwerken voor in mijn shop. Dus als je jezelf herkent in de verzamelwoede en handen vol probleem is dit een fijn alternatief!

Binnenkort verkrijgbaar in mijn shop, maar je kunt ze vast vooraf reserveren door even een berichtje te sturen naar info@kleine-dingen.nl

De zakjes komen in een kartonnen cadeaudoosje en kosten 8,95.

 

verzamelzakje natuur

 

 


Deel jouw gedachten

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Natuur illustraties

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda
 
%d bloggers liken dit: