Luister mee met wind en water, even niks!

21 september 2016

 

 

Ik zat op een vlonder aan de water. De zon maakte schitteringen op het water, en met mijn ogen dicht hoorde ik kleine golfjes de waterkant raken. Alleen maar zitten, kijken, luisteren en voelen. De middag leek oneindig!

 

 

Heerlijk zijn die momenten waarop de tijd er even niet is. Dat je alleen maar geniet van wat je ziet, wat je voelt en wat je hoort. Ik zoek deze momenten niet vaak genoeg op merk ik bij mezelf. De gedachten en sleur van alledag slokt dan zoveel op in mijn hoofd dat ik die momenten niet opzoek vanwege, ja wat eigenlijk? Tijd dus om daar verandering in aan te brengen!

 

Wat zijn de plekken waar jij je even kan opladen? En welke momenten kunnen voor jou wel eeuwig duren? Want gewoon maar lekker zitten en niks doen geeft juist energie. Ook op de momenten dat je het ontzettend druk hebt en dit er eigenlijk niet bij kan hebben. Gek toch? Want het geeft juist alle ruimte terug die je denkt te missen.

 

Tip van mijzelf: Ga er op uit, doe een rondje en ga eens ergens zitten. Niet voor 1 minuut maar bewust 5 minuten. Het is niet lang maar maakt een wereld van verschil!

 

 

 


Deel jouw gedachten

 • Verkooppunten

  wholesale en verkooppunten
 • Illustraties & Prints

  bekijk mijn shop
 • Workshops & Wandelingen

  Aanbod workshops & activiteiten
 • Mijn studio

  studio in Drenthe
 • Kleine dingen

  Over Kleine dingen
 • Agenda

  Bekijk de agenda
 
%d bloggers liken dit: