Inspiratie sessie

 

 

“Jouw 1 op 1 inspiratieboost”

 

coaching natuur

 

 

 De coaching sessie midden in de natuur!

Doe nieuwe energie, inspiratie en inzichten op door mee te gaan op een inspiratiesessie. Want richting vinden, knopen doorhakken en energie opdoen gaat veel makkelijker met de wind door je haren, zon op je gezicht en een goed gesprek met vragen die je verder brengen!

Wanneer het even niet zo lekker gaat en je even niet goed weet wat je wilt, help ik je op deze manier graag weer op weg.

  

 Ik doe dit door:

 • Het bewust maken van jouw eigen energie. Ik geef je helderheid in hoe je energie werkt en wat je onbewust voelt. Door je bewust te maken van je eigen energie wordt het gemakkelijker om hoofd, hart en handen bij elkaar te brengen. Zo verdwijnt die stem in je achterhoofd en krijgen andere dingen die echt belangrijk zijn weer alle ruimte.

 

 • Het focussen op de dingen waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent! Of dit nu op werkgebied is of op persoonlijk vlak, als je weet dat je alles in je hebt wat er nodig is, geeft dat bergen energie en inspiratie. Je hebt niemand anders nodig dan jezelf en in deze inspiratiesessie ontdek je hoe dit bij jou werkt.

 

 • Rust en de tijd nemen. Ik weet hoe hoe nodig verandering kan zijn, maar er veranderd niks als je niet bewust bent van de stappen die je zet. Ik help mee door in het gesprek en de gespreksthema’s je af en toe even stil te laten staan. Met kleine oefeningen, vragen of opmerkingen alles laten bezinken. Wanneer dingen echt binnenkomen kan er iets veranderen en we hebben alle tijd!

 

 

 inspiratie sessie Intensief middagje buiten zijn

Omdat het best wel moeilijk kan zijn om over jezelf te vertellen en persoonlijke en spannende vragen aan jezelf te stellen, maken we er een ontspannen middag buiten van. Zo hoef je niet te focussen op mij, en door het wandelen kom je in een heel ander tempo. Zo kom je makkelijker los van  de gedachten in je hoofd, en voelt het als een middagje op stap met een goed gesprek in plaats van een coachingsessie!

 

Weet je niet zeker of dit wat voor je is? Bij je aanmelding maak ik eerst ruimte voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

inspiratie sessieAandacht voor jezelf

Deze middag draait volledig om jou. Weg van de hectiek van alle dag, weg van alle prikkels, afleidingen en verwachtingen om je heen. Een met de natuur, met het ruisen van de wind, de zon en het gras en de zaken waar jij jouw aandacht aan wilt geven.

Het is een intensieve middag waarin plannen wordt gemaakt, gedachten kunnen waaien en bovenal veel inzichten en inspiratie komt boven borrelen.

Na de wandeling drinken we nog een kopje thee om alles te laten zakken en om te kijken of er een vervolgafspraak nodig is. Zo’n middag bezig zijn is behoorlijk pittig. Om ook na een aantal dagen nog in die flow te blijven krijg je van mij nog een mail nagestuurd met een korte samenvatting van onze wandeling, samen met tips, inspiratie en oefeningen om aan verder te werken.

 

 

Deze inspiratiesessie helpt je als je:

 • Jezelf in de weg zit en twijfelt aan je eigen kunnen
 • Niet op je plek zit en wilt kijken wat je nu eigenlijk wel wilt
 • Beter wilt luisteren naar je intuïtie
 • Een punt wilt  zetten achter de dingen die je energie kosten in plaats van geven in relaties of op je werk
 • Een grote energieboost wilt opdoen
 • Bergen inspiratie mee naar huis wilt nemen

 

 

Het is heerlijk om zo ‘bezig’ te zijn met het zetten van nieuwe stappen. Dit had ik veel eerder moeten doen!

 

 

 

Voel je het al kriebelen?

 

Laat alles weer stromen en zet nieuwe stappen in je werk en leven. Een frisse blik, een set nieuwe inzichten en meer contact met wat jij wilt en voelt neem je mee naar huis.

In ongeveer 2 uur tijd ben je al heel wat stappen verder. En heb je behoefte aan meer van deze momenten? Dan kun je met een strippenkaart opnieuw een dagdeel voor jezelf inplannen als jij daar behoefte aan hebt.

 

 

Twijfel je nog of ik wel een goede coach ben? Lees dan hier iets meer over mij!

 

 

 Deze inspiratieboost voor jezelf boek je al voor  €90,-

 

Daarmee ben je ongeveer 2 uur op pad in een van de mooiste natuurgebieden van Drenthe.

Daarbij mag je eindelijk die stappen te zetten waar je al zo lang tegen aan hikt of die je spannend vind.  

Kun je eindelijk die toffe regenjas of nieuwe wandelschoenen weer eens aan.

Mag je telefoon op stil en hoef je even niets van de hectiek van thuis en werk.

Mag je op adem komen en weer stilstaan bij jezelf.

Heb je iemand mee die je graag wilt laten ervaren dat je zelf eigenlijk al wel weet wat je wilt, en wat er nu belangrijk is.

Maar is die persoon ook niet te beroerd om te helpen hoe je daar ook alweer achter kunt komen.

Heb je na afloop bergen inspiratie, inzichten en frisse energie opgedaan.

 

 

natuur coach Wil je weten of deze inspiratie sessie wat voor je is?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Yes ik heb me aangemeld, en nu?

Let’s meet! In een skype gesprek kunnen we kennis maken en kun je jouw vragen kwijt. Zo weet je meteen of ik wat voor je kan betekenen en weet ik met welke insteek je de middag in wilt gaan. Klikt het niet? Geen probleem! Het is belangrijk dat je je prettig voelt en vertrouwen hebt in de persoon met wie je stappen wilt gaan zetten. Klikt het wel? Super! We plannen een datum en gaan op pad! En mocht je niet willen wachten ontvang je alvast een fijne checklist om te kijken op welk vlak je de meeste aandacht kunt gebruiken.

 

Waar gaan we heen?

Ik maakte een filmpje om te laten zien waar de inspiratiesessie plaats vindt. Maar een natuurgebied bij jou om de hoek is ook geen probleem! Hier komen wel eventuele reiskosten bij kijken. In overleg kunnen we afspreken wat jij prettig vindt.

 

 

 

Ervaringen van anderen

Heb je ook een issue waar je even niet meer uitkomt, laat de natuur en het groen je eens inspireren. Wat let je? Je wordt er altijd “rijker” van, dat is wat groen met je doet! Ons groene zusje ->lees verder opGroene zusje wandelsessie

 

Voor iedereen die even niet meer weet welke sprankjes van mogelijkheden er zijn voor jezelf raad ik echt aan om coaching in de natuur te doen bij Rianne! (..) Roos

 

Ik ga er vol frisse sprankelende moed er weer tegenaan, bedankt Rianne! (..) Annemieke

 

Omdat ik veel vertrouwen heb in de integriteit en kundigheid van Rianne klopte ik bij háár aan. Samen gingen we op pad, beiden met een open mind. Haar uitstraling en de wijze waarop zij aanwezig was zorgde ervoor dat ik me al snel heel ‘veilig’ voelde(..) Ine

 

 

 

Tot snel!

 

 

Nog even praktisch

Eenmalige inspiratieboost:  90,- incl btw.

Strippenkaart (3 keer):  250,- incl btw

 

Duur: ongeveer 2 uur per wandeling met na afloop een kopje thee. (of koffie)

Tip: Trek fijne wandelschoenen aan en houd het weer in de gaten!

Locatie: De wandelingen vinden plaats in de bossen van Zuidlaren, Drenthe. Ik kan je eventueel ophalen vanaf station Assen of Groningen. Mocht Drenthe te ver weg zijn kunnen we ook kijken voor een leuk alternatief!

Ik twijfel nog, is dit wat voor mij?

Ik kan alleen maar zeggen, ja! Ook als je nog nooit coaching hebt geprobeerd, een hekel hebt aan praten, sceptisch bent voor zweverig gedoe, het brengt je altijd verder. Wanneer je het idee hebt dat de inspiratiesessie jou op weg helpt, ben je van harte welkom! Wat ik merk is dat het grootste deel van de deelnemers vooral vrouwen zijn die in hun werk en leven hun eigen passie willen uitdragen, dicht bij zichzelf en hun eigen waarden willen blijven en het lastig vinden om de juiste keuzes te maken op loopbaan gebied of persoonlijk vlak. Pas je niet in dit plaatje? Geen stress! Ook dan gaan we intensief aan de slag om bij jouw de boel weer te laten borrelen en bruisen.  🙂 

 

Alsnog aanmelden?  Dat kan!

 

Zoek je jouw inspiratie liever op een creatieve manier? Kijk dan eens onder workshops of daar wat voor je tussen zit!

Wil jij de inspiratie liever in huis halen of een ander cadeau geven? Neem dan een kijkje in de webshop.

 • Inspiratie sessie

  Voor borrelende frisse energie!
 • Shop

  inspiratie op papier
 • Workshops

  Middag vol inspiratie
 • De natuur

  Natuur
 • Blog

  Blog
 • Agenda

  Agenda