Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

cursus natuur illustratie (USVA Groningen)

Word jij ook zo blij van planten, bloemen en mooie posters vol natuur om je heen?   In deze cursus leer je zelf hoe je de mooiste tekeningen en natuur illustraties kunt maken. In 5 lessen ga ja aan de slag met het leggen van een basis voor het maken van je eigen groene illustraties en ontdek je hoe fijn het is om zelf te tekenen en illustreren. Ook als je weinig of nooit tekent kun je instappen en meedoen. We beginnen met het kijken, uitproberen van kleuren, met lijnen en vormen en werken uiteindelijk toe naar een of twee uitgewerkte illustraties om in te lijsten voor jezelf. In de cursus leer je meer over verschillende technieken, doe je inspiratie op door de verschillende voorbeelden van illustratoren en werk je met echte bloemen en planten als voorbeeld. De lessen worden stap voor stap uitgebreid met verschillende manieren van werken, technieken en materialen en praktische oefeningen. In de laatste lessen kun je zo je eigen illustratie opzetten en uitwerken met de materialen die jij het fijnst vind werken en ga je naar huis met een flinke dosis vaardigheden om zelf aan de slag te gaan! Voor deze cursus is het handig om een tekenmap (A3-maat) aan te schaffen om je illustraties te kunnen bewaren en mee te nemen!   Even praktisch: Duur cursus: 5 lessen van 2 uur Data: woensdagavond 19 januari t/m 16 februari 2022  Data: woensdagavond 6 april t/m 4 mei 2022    Tijden: 19.30 t/m 21.30 in de USVA Groningen (Munnikeholm)       Prijs: studenten RUG en Hanze: 58,-  / Medewerkers RUG en Hanze: 67,- / overige deelnemers: 86,- Er kunnen maximaal 12 deelnemers aanschuiven. Inschrijven kan via de site van de USVA, voor studenten geldt een aangepast tarief! Inschrijven  

Workshop natuur illustratie + wildplukwandeling

Studio Kleine dingen Berkenweg 75, Zuidlaren

'Er is zoveel te zien, als je maar goed kijkt' Laat je opladen en inspireren door de natuur in deze workshop vol planten, bloemen, illustraties en meer! Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. De wildpluk wandeling laat je kennis maken met de prachtige vormen,lijnen en kleuren die de natuur geeft en die we aan de tekentafel gaan uitwerken tot prachtige illustraties.                  Ik begeleid je stap voor stap in het leren vastleggen van alle mooie vondsten in jouw eigen illustratie waarbij we werken met papier, fineliner, inkt en verf. Alle materialen zijn aanwezig om zelf jouw eigen natuur illustratie te leren maken en samen met mijn hulp ontdek je de basis van het illustreren. We werken in een intieme setting van maximaal 4 deelnemers en tussendoor is er ruimte voor fijne gesprekken, inspiratie en creatieve inzichten en kun je genieten van de ontspannen sfeer in de natuur en aan de tekentafel!   De studio We werken aan de grote tekentafel midden in mijn studio in Zuidlaren, Drenthe. De plek om inspiratie op te doen, te genieten van de natuur en de illustraties om je heen en de plek waar ik het liefste ben. De wildpluk wandeling voert je langs een van mijn favoriete stukken natuur middenin Drenthe. We verzamelen de vondsten van bos & heide als inspiratiebron voor de illustraties. Door de kleinere setting kan ik met alle aandacht bij jouw maakproces zijn. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen en is er de mogelijkheid om materialen aan te schaffen voor thuis.   Details Zondag 26 juni 2022 van 10.00-13.30 uur Maandag 15 augustus 2022 van 10.00-13.30 uur Zondag 28 augustus 2022 van 10.00-13.30 uur Zondag 11 september 2022 van 10.00-13.30 uur Maandag 17 oktober 2022 van 10.00-13.30 uur Maximaal 4 deelnemers Bijdrage 55,-  Vrij gebruik van materialen, koffie/ thee en lekkers  + wandeling In de studio in Zuidlaren ( Drenthe) Bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren in de straat   Aanmelden Wil je graag aanschuiven? Leuk dat je erbij wilt zijn! Meld je hieronder aan, of stuur een mailtje naar info@kleine-dingen.nl. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Je krijgt van mij zo snel mogelijk alle info en betalingsgegevens opgestuurd na ontvangst van je bericht!   Psst, lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat :)

€55

Workshop Natuur illustratie bij Kruid & Ambacht, Haren (Gr)

Kruid en ambacht Rijksstraatweg 105, Haren

Laat je opladen en inspireren door de natuur in deze workshop vol planten, bloemen, illustraties en meer! Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. De wildpluk wandeling laat je kennis maken met de prachtige vormen,lijnen en kleuren die de natuur geeft en die we aan de grote werktafel van Kruid& Ambacht gaan uitwerken tot prachtige illustraties.   Ik begeleid je stap voor stap in het leren vastleggen van alle mooie vondsten in jouw eigen illustratie waarbij we werken met papier, fineliner, inkt en verf. Alle materialen zijn aanwezig om zelf jouw eigen natuur illustratie te leren maken en samen met mijn hulp ontdek je de basis van het illustreren. We werken in een kleine setting en tussendoor is er ruimte voor fijne gesprekken, inspiratie en creatieve inzichten en kun je genieten van de ontspannen sfeer en natuur aan de tekentafel.   Er is zoveel te zien, als je maar goed kijkt         Kruid & Ambacht Deze workshop wordt gegeven in de prachtige winkel van Kruid & Ambacht in Haren (Gr) Een winkel waarin je uren kunt struinen tussen de handgemaakte producten, ambachtelijke items en schappen vol wol & handwerkmaterialen. We werken aan de grote houten workshoptafel achterin de winkel waar we alle ruimte hebben om aan de slag te gaan. Meer weten over de winkel? Neem dan een kijkje op de site: Kruid & Ambacht     Details Vrijdag 13 maart 13.30- 17.00 Maximaal 6 deelnemers Bijdrage 49,50  Vrij gebruik van materialen, koffie/ thee en lekkers  + wandeling In de winkel van Kruid & Ambacht in Haren (Gr) Bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren in de wijk   Aanmelden Wil je graag aanschuiven? Leuk dat je erbij wilt zijn! Meld je hieronder aan, of stuur een mailtje naar info@kleine-dingen.nl. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Je krijgt van mij zo snel mogelijk alle info en betalingsgegevens opgestuurd na ontvangst van je bericht!   Psst, lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat :)

€49,50