Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop natuur illustreren bij Thuis op 41 conceptstore (nog 2 plekken beschikbaar)

22 maart 2019 @ 13:00 - 16:30

€35,00

Word jij ook op slag verliefd op mooie illustraties vol bloemen, groen en natuur? Hoe leuk is het als je dit zelf kan leren maken met de meest mooie voorbeelden uit de natuur! Leer onder begeleiding van Rianne, illustrator van de Kleine dingen kaartjes en posters, jouw eigen natuur illustratie maken. In de winkel van Thuis op 41 heb je haar mooie kaarten en posters misschien al eens gezien!

 In deze workshop ga je aan de slag met de basis voor het maken van je eigen groene illustraties en ontdek je hoe fijn het is om zelf te tekenen en te illustreren. Ook als je weinig of nooit tekent kun je aanschuiven en meedoen!

 

“Het mooiste van de natuur vind ik al die vormen, kleuren en geuren die overal te vinden zijn. Overal is inspiratie te vinden en het buiten zijn en zoeken naar al die mooie voorbeelden maakt mij altijd erg blij. Dat is ook de reden waarom ik Kleine dingen ben begonnen, de natuur en aandacht hebben voor al het moois om je heen breng ik graag over in mijn kaarten, prints en posters. ”

 

De workshop start dan ook met een struintocht buiten, op zoek naar de mooiste natuurschatten. Leren kijken met andere ogen wat de natuur aan kleuren, vormen en inspiratie kan geven als je goed kijkt. Daarna gaan we binnen aan de slag om van de verzameling voorbeelden een mooie illustratie te maken. Rianne helpt je tijdens het hele proces mee hoe je dit kunt doen zodat je jouw voorbeeld kan uitwerken tot een mooie natuur illustratie.

Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd en na afloop ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie en je eigen illustratie voor aan de muur!

 

Thuis op 41 conceptstore

Bij Thuis op 41 voelt het als thuis. Een inspirerende plek waar de tijd even stilstaat. Waar er aandacht is voor de zorgvuldig uitgekozen producten, stoffen, kleuren en geuren en de mooie verhalen die daarbij horen. Verhalen die je uitnodigen tot verbinden. Met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen. Op nummer 41 kun je heerlijk vertragen, sfeer proeven en je eindeloos verwonderen.

Datum: vrijdag 22 maart

Tijd: 13.00- 16.30

Waar: Winkel Thuisop41, Exloo

Bijdrage: 35,- (inclusief koffie/ thee, hapjes, materialen)

Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers, wees er dus snel bij! Deelname is bevestigd na ontvangst van je deelnemersbijdrage.

Opgeven kan via: info@kleine-dingen.nl via info@thuisop41.nl of door langs te gaan in de winkel bij Thuis op 41 in Exloo.

Gegevens

Datum:
22 maart 2019
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€35,00
Evenement Categorie: