Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop natuur illustratie + wildplukwandeling (VOL)

17 april 2020 @ 10:00 - 13:30

€55

‘Er is zoveel te zien, als je maar goed kijkt’

Laat je opladen en inspireren door de natuur in deze workshop vol planten, bloemen, illustraties en meer! Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. De wildpluk wandeling laat je kennis maken met de prachtige vormen,lijnen en kleuren die de natuur geeft en die we aan de tekentafel gaan uitwerken tot prachtige illustraties.

  

 

 

 

 

 

 

 

Ik begeleid je stap voor stap in het leren vastleggen van alle mooie vondsten in jouw eigen illustratie waarbij we werken met papier, fineliner, inkt en verf. Alle materialen zijn aanwezig om zelf jouw eigen natuur illustratie te leren maken en samen met mijn hulp ontdek je de basis van het illustreren.

We werken in een intieme setting van maximaal 4 deelnemers en tussendoor is er ruimte voor fijne gesprekken, inspiratie en creatieve inzichten en kun je genieten van de ontspannen sfeer in de natuur en aan de tekentafel!

 

De studio

We werken aan de grote tekentafel midden in mijn studio in Zuidlaren, Drenthe. De plek om inspiratie op te doen, te genieten van de natuur en de illustraties om je heen en de plek waar ik het liefste ben. De wildpluk wandeling voert je langs een van mijn favoriete stukken natuur middenin Drenthe. We verzamelen de vondsten van bos & heide als inspiratiebron voor de illustraties.

Door de kleinere setting kan ik met alle aandacht bij jouw maakproces zijn. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen en is er de mogelijkheid om materialen aan te schaffen voor thuis.

 

Details

Vrijdag 17 april 10.00-13.30

Maximaal 4 deelnemers

Bijdrage 55,- 

Vrij gebruik van materialen, koffie/ thee en lekkers  + wandeling

In de studio in Zuidlaren ( Drenthe)

Bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren in de straat

 

Aanmelden

Wil je graag aanschuiven? Leuk dat je erbij wilt zijn! Meld je hieronder aan, of stuur een mailtje naar info@kleine-dingen.nl. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Je krijgt van mij zo snel mogelijk alle info en betalingsgegevens opgestuurd na ontvangst van je bericht!

   

  Psst, lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat 🙂

  Gegevens

  Datum:
  17 april 2020
  Tijd:
  10:00 - 13:30
  Kosten:
  €55
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Kleine dingen
  E-mail:
  info@kleine-dingen.nl
  Site:
  www.kleine-dingen.nl

  Locatie

  Studio Kleine dingen
  Berkenweg 75
  Zuidlaren,
  + Google Maps