Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Natuur illustratie bij Kruid & Ambacht, Haren (Gr)

maart 13 @ 13:30 - 17:00

โ‚ฌ49,50

Laat je opladen en inspireren door de natuur in deze workshop vol planten, bloemen, illustraties en meer! Takken, blaadjes, veren, bessen, bloemen en andere wildpluk vondsten vormen de basis van wat je gaat maken. De wildpluk wandeling laat je kennis maken met de prachtige vormen,lijnen en kleuren die de natuur geeft en die we aan de grote werktafel van Kruid& Ambacht gaan uitwerken tot prachtige illustraties.

 

Ik begeleid je stap voor stap in het leren vastleggen van alle mooie vondsten in jouw eigen illustratie waarbij we werken met papier, fineliner, inkt en verf. Alle materialen zijn aanwezig om zelf jouw eigen natuur illustratie te leren maken en samen met mijn hulp ontdek je de basis van het illustreren.

We werken in een kleine setting en tussendoor is er ruimte voor fijne gesprekken, inspiratie en creatieve inzichten en kun je genieten van de ontspannen sfeer en natuur aan de tekentafel.

 

Er is zoveel te zien, als je maar goed kijkt

 

   

 

Kruid & Ambacht

Deze workshop wordt gegeven in de prachtige winkel van Kruid & Ambacht in Haren (Gr) Een winkel waarin je uren kunt struinen tussen de handgemaakte producten, ambachtelijke items en schappen vol wol & handwerkmaterialen. We werken aan de grote houten workshoptafel achterin de winkel waar we alle ruimte hebben om aan de slag te gaan. Meer weten over de winkel? Neem dan een kijkje op de site: Kruid & Ambacht

 

 

Details

Vrijdag 13 maart 13.30- 17.00

Maximaal 6 deelnemers

Bijdrage 49,50 

Vrij gebruik van materialen, koffie/ thee en lekkers  + wandeling

In de winkel van Kruid & Ambacht in Haren (Gr)

Bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren in de wijk

 

Aanmelden

Wil je graag aanschuiven? Leuk dat je erbij wilt zijn! Meld je hieronder aan, of stuur een mailtje naar info@kleine-dingen.nl. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Je krijgt van mij zo snel mogelijk alle info en betalingsgegevens opgestuurd na ontvangst van je bericht!

 

Psst, lees ook even mijn voorwaarden en privacy verklaring door, dan weet je precies hoe ik omga met je persoonlijke gegevens, je aanvraag, deelname of bestelling. Wanneer je jezelf aanmeld ga ik er automatisch van uit dat je hiermee akkoord gaat ๐Ÿ™‚

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
โ‚ฌ49,50
Evenement Categorie:

Organisator

Kleine dingen
E-mail:
info@kleine-dingen.nl
Website:
www.kleine-dingen.nl

Locatie

Kruid en ambacht
Rijksstraatweg 105
Haren,
+ Google Maps