Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindful miniboost

6 maart 2018 @ 10:00 - 11:30

E19,50

 

Een workshop voor frisse energie en een moment voor jezelf. Met een aantal fijne ontspannings en ademhalingsoefeningen, en kleine opdrachten om even stil bij te staan. En dat lekker midden in de natuur! De workshop richt zich op verschillende thema’s om weer even bij jezelf naar binnen te gaan. Hoe sta je ervoor en wat heb je nu even nodig van jezelf? Fijn om weer in balans te komen, of bij vragen en twijfels op werkgebied en om weer helderheid te krijgen op persoonlijk vlak.

 

Wat ga je doen?

Deze workshop draait alleen maar om jou, de natuur en weer even stil worden van binnen. We gaan naar buiten toe, zoeken de natuur op en kijken wat we daar tegenkomen wat je kan helpen bij het vinden van antwoorden. Luisteren, voelen, ervaren, observeren en ontdekken wat de natuur je kan vertellen. Elke workshop heeft een eigen thema waarmee we gaan werken. 

Na verschillende oefeningen om stil te worden, je zintuigen te openen en je hoofd leeg te maken is het tijd voor een korte wandeling. Stilstaan, alles in je opnemen, verzamelen en je aandacht richten op wat er te zien, horen, voelen en ruiken is. Dit alles gebruiken we om inzichten op te doen. Wat haal je uit al die kleine ontdekkingen?

Na afloop van de workshop voel je je opgeladen, heb je nieuwe inzichten op kunnen doen en weet je hoe jezelf de natuur kunt gebruiken voor het vinden van antwoorden, inzichten en nieuwe energie!

 

Even praktisch:

Kosten zijn 19,50 p.p incl. koffie en thee

Er is plek voor 6-8 deelnemers

De workshop start bij Kruid&Ambacht in Haren (Gr)

We vertrekken om 10.00 uur, het is fijn iets van te voren aanwezig te zijn om op tijd te vertrekken.

 

 

 

Gegevens

Datum:
6 maart 2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
E19,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Kleine dingen
E-mail:
info@kleine-dingen.nl
Website:
www.kleine-dingen.nl

Locatie

Kruid en ambacht
Rijksstraatweg 105
Haren,
+ Google Maps