toet

Eetbare natuur bij TOET

In de stad Groningen is een van de leukste en lekkerste taartenwinkels te vinden die ik ken. TOET het toetjesparadijs zit in een knus en gezellig oud pand midden in de binnenstad en is een aanrader om te bezoeken als je houdt van taart en lekkers!

Toet werkt zoveel mogelijk met natuurlijke, biologische en eerlijke ingrediënten. Ze hebben vegan taartjes en toetjes, suikervrij, lactosevrij en glutenvrij standaard op de menukaart staan. Iedereen kan hier dus terecht en ze maken alles zelf in de keuken vers klaar!

De liefde voor mooie, eerlijke en pure dingen is terug te vinden in de manier van werken, in de winkel en in de fijne sfeer zodra je binnenstapt. Niet gek dus dat mijn kaartjes en posters daar ook een plekje hebben gekregen, het sluit zo mooi aan.

 

Muurschildering

TOET wilde graag een mooie muurschildering buiten op het pand. Helaas is de gemeente daar niet mee akoord gegaan, dus is de muurschildering naar binnen verhuist. De afgelopen weken heb ik dan ook iets moois mogen maken om de sfeer, de liefde en aandacht voor mooi dingen te delen.

Ik maakte twee kruidenpotjes die de weg naar de bovenverdieping vergezellen. Rozemarijn en lavendel worden beiden in de keuken gebruikt als smaakmaker op de taartjes en toetjes!

 

 

Op de grote wand heb ik een taart gemaakt met allemaal eetbaar groen. Mijn liefde voor natuur komt hier samen met de liefde voor koken. Vanillebloemen, eetbare viooltjes, lavendel, aardbei, kiwi en bessen sieren nu de muur bij Toet. Zo leuk om te doen en het past zo mooi bij de hele winkel!

 

 

Wil je ook eens een kijkje nemen en de heerlijkste thee, koffie en taart uitproberen? Toet is te vinden aan het gedempte Zuiderdiep op de hoek van de Folkingestraat. Meer informatie is te vinden op de site van TOET.

Wil je ook graag iets in opdracht laten maken?  Dat kan! Neem dan contact op via de contactpagina.

Deel jouw gedachten

%d bloggers liken dit: