Inspiratie sessie

 

 

“Jouw 1 op 1 inspiratieboost”

 

coaching natuur

 

Een middag vol inspiratie, inzichten en plezier!

 • Een work-out voor je hoofd
 • Eindelijk er voor gaan
 • Helderheid en overzicht
 • Grote motivatieboost
 • Bergen inspiratie
 • Een frisse blik op lastige zaken

 

Wil jij:

Die eindeloze twijfels aan de kant zetten? Knopen doorhakken? Nieuwe stappen zetten? Eindelijk doen wat je zelf wilt? Loskomen van het moeten en de verwachten van anderen?

 

Ga dan met me mee!

In een ontspannen middag gaan we aan de slag met al die twijfels, vragen en dromen in jouw hoofd. Lekker de buitenlucht in, wind door je haren, zon op je gezicht en flinke dosis inspiratie en inzichten opdoen in de natuur!

 

Heerlijk om zo ‘bezig’ te zijn met het zetten van nieuwe stappen!

 

 

inspiratie sessie Een middag met alle tijd voor jezelf

Een 1 op 1 inspiratieboost is een middag vol tijd en aandacht alleen voor jou! De natuur brengt alles terug tot de kern, zodat je van daar uit weer nieuwe stappen kunt nemen.  In de natuur help ik je mee in het helder krijgen van je vragen en twijfels en is er alle aandacht voor jouw dromen, doelen en wensen. Het draait nu alleen even om jou.

Want wat heeft op dit moment even de aandacht nodig? Wat houdt je tegen of zit er in de weg? En wat zijn jouw sterke en mooie eigenschappen ook al weer? Die vergeten we vrij snel eens in de hectiek van alle dag!  De 1 op 1 sessie geeft je een frisse kijk op zaken en brengt weer helderheid in waar je staat.

 

Zoek je nieuwe inspiratie en energie? Dan is dit zeker iets voor jou!

 

De natuur gaf rust in mijn hoofd, ik kon gemakkelijker tot de kern komen van wat mij dwars zat. Een hele openbaring!

 

inspiratie sessie Een work-out vol inspiratie

Deze middag is mijn volle aandacht bij jou en je verhaal. Eerst gaan we aan de slag met  je vragen en twijfels en daarna kijken hoe we hier verandering in aan kunt brengen. Door het wandelen, de omgeving en de vragen die ik stel komen we we steeds een stapje verder.

Wandelen helpt mee om je weer uit je hoofd te krijgen. Zo wordt je hoofd weer leeg, krijgt alles wat aandacht nodig heeft de aandacht en verdwijnt alle ruis naar de achtergrond. En dat geeft je alle ruimte voor nieuwe gedachten, nieuwe keuzes en nieuwe inzichten. Stap voor stap kijken we hoe je al deze nieuwe indrukken en bergen inspiratie kunt inzetten om jezelf en jouw dromen, plannen en keuzes vorm te geven.

Na de wandeling drinken we nog een kopje thee om alles te laten zakken en om te kijken of er een vervolgafspraak nodig is. Zo’n middag is behoorlijk intensief voor je hoofd. Om ook na een aantal dagen nog in die flow te blijven krijg je van mij nog een mail nagestuurd met een korte samenvatting van onze wandeling, samen met tips, inspiratie en oefeningen om aan verder te werken.

 

Kortom, een middag voor:

 • rust en ruimte in je hoofd
 • weer voelen wat jou motiveert en blij maakt
 • nieuwe energie en inspiratie
 • frisse kijk op zaken
 • nieuwe stappen in wat jij wilt bereiken
 • ontdekken dat je zelf meer kan dan je denkt

 

 

 

Wil jij een inspiratievolle middag voor jezelf?

Zonder afleiding er een leuke, avontuurlijke dag van maken! Want nieuwe inzichten en inspiratie opdoen maakt iedereen gelukkiger en geeft bergen energie!

In ongeveer 2 uur tijd ben je al heel wat stappen verder. En heb je behoefte aan meer van deze momenten? Dan kun je met een strippenkaart opnieuw een dagdeel voor jezelf inplannen als jij daar behoefte aan hebt!

 

hulp bij vragen en twijfels

 

Ervaringen van anderen

Heb je ook een issue waar je even niet meer uitkomt, laat de natuur en het groen je eens inspireren. Wat let je? Je wordt er altijd “rijker” van, dat is wat groen met je doet! Ons groene zusje ->lees verder op Groene zusje wandelsessie

 

Voor iedereen die even niet meer weet welke sprankjes van mogelijkheden er zijn voor jezelf raad ik echt aan om coaching in de natuur te doen bij Rianne! (..) Roos

 

Ik ga er vol frisse sprankelende moed er weer tegenaan, bedankt Rianne! (..) Annemieke

 

Omdat ik veel vertrouwen heb in de integriteit en kundigheid van Rianne klopte ik bij háár aan. Samen gingen we op pad, beiden met een open mind. Haar uitstraling en de wijze waarop zij aanwezig was zorgde ervoor dat ik me al snel heel ‘veilig’ voelde(..) Ine

 

 

 

De werkplek

 

Een klein kijkje op mijn werkplek? Bekijk dan dit filmpje maar.

 

 

natuur coach Boek ook een dagdeel voor jezelf en ga mee op pad!

Woonplaats

 

Na ontvangst van je bericht neem ik  zo snel mogelijk contact met je op om verder kennis te maken en een datum te prikken voor jouw middag vol inspiratie!

 

 

 

Nog even op een rij

Eenmalige inspiratieboost:  90,- incl btw.

Strippenkaart (3 keer):  250,- incl btw

 

Duur: ongeveer 2 uur per wandeling met na afloop een kopje thee. (of koffie)

Tip: Trek fijne wandelschoenen aan en houd het weer in de gaten!

Locatie: De wandelingen vinden plaats in de bossen van Zuidlaren, Drenthe. Ik kan je eventueel ophalen vanaf station Assen of Groningen. Mocht Drenthe te ver weg zijn kunnen we ook kijken voor een leuk alternatief!

 

 

Zoek je jouw inspiratie liever op een creatieve manier? Kijk dan eens onder workshops of daar wat voor je tussen zit!

Wil jij de inspiratie liever in huis halen of een ander cadeau geven? Neem dan een kijkje in de webshop.

 • Inspiratie sessie

  Ga met me mee!
 • Webshop

  Kijk snel verder!
 • Workshops

  Geef je op!
 • De natuur

  Natuur
 • Blog

  Blog
 • Agenda

  Agenda